Scandal de dopaj in sportul mondial: Rusia exclusa pe termen nelimitat!

Rusia este in centrul unui scandal fara precedent in atletismul mondial si se vorbeste de dopaj in forma continuata. Pentru moment, tot ceea ce a putut sa faca Federatia Internationala de Atletism, a fost sa inceapa procedurile de suspendare a Rusiei din toate competitiile.

sursa foto: nationalisti.ro

2015-11-09T145751Z-1007960001-LYNXNPEBA80QT-RTROPTP-3-OZASP-UK-ATHLETICS-CORRUPTION-WADA

Intr-un raport trimis luni, dupa ce s-a aflat de cazul de coruptie ce implica Federatia Internationala de Atletism, Comitetul Agentiei de Anti-Doping a facut cateva recomandari cu privire la acest caz, printre care, excluderea Rusiei din toate competitiile, inclusiv de la Olimpiada. Federatia Internationala a urmat aceste instructiuni.

IAAF a urmat instructiunile Agentiei Anti-Doping, care a cerut in raportul emis luni, sa suspende Rusia din toate competitiile.  IAAF prin vocea lui Sebastian Coe (Presedintele Federatiei Internationale de Atletism), a anuntat inceperea procedurilor asupra suspendarii Rusiei, cat si a altor sanctiuni.

Sebastian Coe: „Informatiile dezvaluite de aceata ancheta independenta a AAD, sunt alarmante. Avem nevoie de timp pentru a intoarce problema pe toate fetele, sa intelegem cum s-a intamplat. Oricum, am solicitat Consiliului Federatiei Internationale sa inceapa procedurile pentru sanctionarea Federatiei de Atletism din Rusia.”

Guvernul Rusiei oficiali ai Federatiei de Atletism din Rusia, dar si atleticu, au fost extrem de suparati la vederea raportului oficial al Agentiei de Anti Doping, care a solicitat si scoaterea din viata sportiva a unor atleti.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu