Scandal monstru la Dinamo- FC Botoșani »» Moldovenii „măcelăriți” de arbitrul bucureștean Rădulescu »» Patru ponturi „verzi” bifate de redacția Pariuri 1X2!

Dinamo București a terminat nedecis, scor 1-1, duelul din runda a IX-a a Ligi 1 cu FC Botoșani însă duelul de pe „Național Arena” s-a lăsat cu un scandal monstru.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Confruntarea, cu mult peste media Ligii 1, a fost stricată de maniera de arbitraj al brigăzii 100% bucureștene conduse de George Rădulescu care a  luat numai puțin de patru decizii „pro Dinamo” care au privat FC Botoșani de o victorie.

Rădulescu nu l-a eliminat pe Neicuțescu în minutul 1 pentru un cot aplicat în figură lui Andrei Chindriș, acordându-i dinamovistului doar cartonaș galben, după care pe final de meci, a trecut cu vederea trei lovituri de la 11 metri pentru moldoveni la faulturi clare asupra aceluiași Andrei Chindirș și Mihai Roman în două rânduri.

Moldovenii efectiv au turbat după meci acuzând în termeni duri maniera de arbitraj a lui George Rădulescu cerând suspendarea drastică a acestuia.

Trecând peste arbitrajul lui Rădulescu, menționăm că ambele ponturi oferite de redacția Pariuri 1X2 la duelul Dinamo- FC Botoșani în cotele 1.75 și 1.91 au fost câștigătoare.

De asemenea, și cele două ponturi pe paruri speciale în cotele 1.53 fiecare la duelul Dinamo- FC Botoșani au fost câștigătoare!

 

În urma remizei, moldovenii au rămas pe locul 6 cu 12 puncte în timp ce „câinii” sunt pe locul 9 cu 10 puncte.

Clasament Liga 1 

Cea de-a IX-a rundă di  Liga 1 programează astăzi duelurile Poli Iași- FC Hermanstadt, emci care va avea loc de la ora 18:00 și derby-ul Universitatea Craiova- FCSB care va fi în Bănie de la ora 21:00. 

Analizele meciurilor de astazi le gasiti accesand aceasta pagina https://pariuri1x2.ro/ponturi-din/romania/


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu