CFR Cluj, la 4 puncte de FCSB! Iata ce se mai poate intampla in Liga 1 in meciurile ramase!

dudelange - cfr cluj

CFR a invins Astra si se distanteaza in fruntea clasamentului. Iata scenariile in care FCSB poate sa mai incheie pe primul loc in Liga 1.


CFR Cluj mareste avansul fata de FCSB la 4 puncte

George Tucudean si Billel Omrani au marcat pentru CFR Cluj in victoria cu 2-0 pe terenul Astrei. Clujenii ajung astfel la 47 de puncte in clasamentul din play-off, cu patru mai multe decat FCSB. Clubul bucurestean are insa un meci in plus de jucat, cu CS „U” Craiova. Nu va fi un meci usor insa, oltenii avand nevoie de puncte pentru a reveni pe locul trei a clasamentului, care aduce calificarea in Europa League.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Scenariile posibile pentru finalul sezonului in Liga 1

Craiova castiga – Cota 4.00

Cu patru puncte avans, in cazul in care FCSB pierde meciul de la Craiova, CFR Cluj ar castiga titlul, diferenta fiind imposibil de recuperat cu o singura etapa ramasa.

Remiza – Cota 3.40

O remiza ar face ca diferenta sa scada la doar trei puncte. In aceasta situatie, minim un punct obtinut in ultima runda, cu Viitorul, ar garanta castigarea campionatului pentru CFR. FCSB ar ramane in lupta pentru titlu doar daca Viitorul s-ar impune in confruntarea cu clujenii. Atunci FCSB ar fi obligata sa castige pe Arena Nationala, in partida cu Astra.

FCSB castiga – Cota 1.90

O victorie la Craiova pentru echipa condusa de Nicolae Dica ar readuce diferenta la doar un punct. CFR ar pastra prima sansa la titlu, o victorie ulterioara cu Viitorul garantand cucerirea trofeului. Pentru FCSB insa, ar exista multa mai multe variante in ultima etapa. Bucurestenii ar putea spera ca CFR sa faca egal si ei sa castige cu Astra. In cazul in care clujenii ar pierde cu Viitorul, chiar si o remiza ar fi suficienta pentru ca FCSB sa devina noua campioana a Romaniei.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu