SCHEMA DE MILIOANE: profitati de diferentele dintre agentii, pentru a obtine pariuri „gratuite”, fara risc! Va invatam cum sa procedati, pas cu pas

Pariorii din Romania care isi deschid conturi online la toate agentiile disponibile au sansa sa realizeze constant profituri substantiale, utilizand metode ingenioase si deloc complicate. 

Una dintre aceste metode implica urmarirea diferentelor de cote in partidele de tenis, pe selectia „Numar de asi in meci”. Aceste piete sunt disponibile la agentiile Betfair si Betano, care ofera si bonusuri generoase clientilor noi care isi deschid conturi online. Tot ce trebuie sa faceti este sa identificati un meci care are cotatii pe asi, la ambele agentii.

Pariind pe acelasi meci la ambele agentii, puteti profita de diferentele dintre cele doua oferte, pentru a genera pariuri gratuite. Acestea implica efort si risc ZERO! Mai precis, in cel mai fericit caz aveti sansa de a castiga ambele selectii, atat la Betfair, cat si la Betano, maximizand astfel castigurile obtinute. Intr-un scenariu negativ, in care doar una dintre selectii devine castigatoare la finalul partidei, pariorul inregistreaza fie o pierdere minima (Sub 5% din totalul mizei), fie ajunge la profit 0. Mai jos, va ghidam pasii in oferta de tenis.


Primul pas, alegerea partidei

In primul rand, pentru a genera un pariu gratuit pe piata asilor, trebuie sa gasim un meci de tenis care se regaseste atat in oferta Betano, cat si in oferta Betfair.

Marti, 7 mai 2019, ne-am oprit atentia asupra a doua partide din turneul WTA de la Madrid. Exemplele sunt aplicate pe meciurile Naomi Osaka – Sara Sorribes Tormo, respectiv Kateryna Kozlova – Karolina Pliskova. Fiecare meci trebuie tratat individual si implica cate doua pariuri, pe rezultate opuse ale aceleiasi piete, disponibile la cele doua agentii online. In exemplele de mai jos, am folosit lire sterline in contul Betfair, dar am facut conversia aproximativa a monedei, in lei romanesti, pentru a evidentia cat mai bine „mecanismul” de pariere.


Cum „grupam” pariurile?

# PARIUL 1 (la BETANO): Naomi Osaka – Sara Sorribes Tormo

# PARIUL 2 (la BETFAIR): Naomi Osaka – Sara Sorribes Tormo

Scenarii posibile:

  1. Se inregistreaza mai putin de 6,5 asi, deci pariul de la Betano devine castigator. In acest caz, castigam 97,50 RON in contul Betano, dar pierdem cei 50 de RON pariati la Betfair. Per total, am investit 100 de RON si am castigat 97,50 RON. Asadar, avem o pierdere neta de -2,5 RON.
  2. Se inregistreaza peste 4,5 asi (5, 6, 7, 8, 9, 10 etc.), deci pariul de la Betfair devine castigator. In acest caz, castigam 95 de RON in contul Betfair, dar pierdem cei 50 de RON pariati la Betano. Per total, am investit 100 de RON si am castigat 95 de RON. Avem o pierdere neta de – 5 RON.
  3. Se inregistreaza exact 5 sau 6 asi, astfel ca ambele pariuri devin castigatoare. Selectia „Sub 6,5 asi” aduce un castig de 97,50 RON, iar selectia „Peste 4,5 asi” produce un castig de 95 de RON. In total, cele doua pariuri cu miza cumulata 100 de RON (50+50) aduc un castig de 192,50 RON. Asadar, miza noastra de 100 de RON produce un profit net de 92,5 RON.

Astfel, avem nevoie ca scenariul 3, cel ideal, sa se inregistreze macar intr-un meci din zece pariate, pentru a genera un profit considerabil pe termen lung, cu risc minim.


Am repetat experimentul si cu partida Kateryna Kozlova – Karolina Pliskova, tot din cadrul turneului WTA de la Madrid.

PARIUL 1 (la BETANO): Kateryna Kozlova – Karolina Pliskova

PARIUL 2 (la BETFAIR): Kateryna Kozlova – Karolina Pliskova

Scenarii posibile:

  1. Se inregistreaza mai putin de 8,5 asi, deci pariul de la Betano devine castigator. In acest caz, castigam 97,50 RON in contul Betano, dar pierdem cei 50 de RON pariati la Betfair. Per total, am investit 100 de RON si am castigat 97,50 RON. Asadar, avem o pierdere neta de -2,5 RON.
  2. Se inregistreaza peste 6,5 asi (7, 8, 9, 10 etc.), deci pariul de la Betfair devine castigator. In acest caz, castigam 100 de RON in contul Betfair, dar pierdem cei 50 de RON pariati la Betano. Per total, am investit 100 de RON si am castigat 100 de RON. Avem o un bilant net de 0 RON.
  3. Se inregistreaza exact 7 sau 8 asi, astfel ca ambele pariuri devin castigatoare. Selectia „Sub 8,5 asi” aduce un castig de 97,50 RON, iar selectia „Peste 6,5 asi” produce un castig de 100 de RON. In total, cele doua pariuri cu miza cumulata 100 de RON (50+50) aduc un castig de 197,50 RON. Asadar, miza noastra de 100 de RON aduce un profit net de 97,5 RON.

In lumea pariurilor sportive, exista cateva metode de a obtine un profit garantat, fara risc, indiferent de partida pe care mizam. Printre cele mai populare metode se numara trading-ul (inchiderea si deschiderea de pozitii pe piata exchange), arbitrage-ul (parierea pe diferente de cote dintre agentii) sau matched betting-ul („lichidizarea” si retragerea bonusurilor primite online). Metoda de mai sus reprezinta o variatie a metodei arbitrage, aplicata pe meciurile de tenis, cu miza fixa.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 4 0


Lasa un comentariu