Schimbul-SOC intre granzii din Bundesliga si Ligue 1 care dinamiteaza finalul perioadei de mercato!

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul perioadei de mercato in Bundesliga si Ligue 1, aceasta urmand a lua sfarsit pe data de 31 august. Cu toate ca am asistat la o sumedenie de transferuri impresionante in aceasta vara, “cireasa de pe tort” poate fi oferita de catre Bayern Munchen si PSG, care pregatesc un schimb colosal Boateng-Draxler.


Bavarezii cauta inlocuitor pentru Coman

Desi stirea conform careia Jerome Boateng ar fi dorit insistent de catre PSG nu reprezinta o noutate, parizienii vizand o astfel de mutare inca de lainceputul lunii august, Bayern Munchen s-ar putea sa fie, pana la urma, de acord. Bavarezii sunt fortati, oarecum, de imprejurari, asta dupa ce Kingsley Coman s-a accidentat in week-end, in prima etapa din Bundesliga, contra celor de la Hoffenheim (3-1). Limitati pe plan ofensiv, germanii vad in Julian Draxler inlocuitorul perfect pentru Coman, iar cotidianul nemtesc SportBild noteaza ca directorii sportivi ai celor doua cluburi s-au intalnit deja in secret pentru a discuta detaliile acestei mutari.

45 de milioane de euro este cota de piata a lui Jerome Boateng (29 de ani), fata de cea a lui Julian Draxler (24 ani), care valoreaza 30 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

8.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Bayern Munchen sa castige trofeul UEFA Champions League in acest sezon. PSG este chiar urmatoarea pe lista, cotata cu 9.00 pentru un asemenea scenariu.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu