Se apropie EURO U21! VEZI AICI cu ce sanse la victorie este cotata nationala Romaniei!

Romania U21 este cotata cu a opta sansa la cucerirea trofeului EURO U21 din Italia.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

LiveScore Pariuri1x2.ro a fost lansat: CLICK AICI!

Romania U21 va debuta la EURO 2019, gazduit de Italia, impotriva Croatiei, pe 18 iunie. Pe 21 iunie, „tricolorii” mici vor evolua impotriva Angliei, in timp ce in ultimul meci vom intalni Franta. Nationala pregatita de Mirel Radoi este considerata a opta favorita la cucerirea trofeului. Anglia si Franta sunt cele doua reprezentative cu cele mai mari sanse la disputarea ultimului act, in timp ce Polonia si Austria sunt „Cenusaresele” competitiei.

In cazul Grupei C, unde face parte Romania, „tricolorii mici” vor trebui sa rastoarne calculele hartiei, deoarece sunt cotati cu ultima sansa de calificare in play-off-ul EURO 2019. Evident, si aici Anglia si Franta au cele mai mari sanse de a ocupa primele doua pozitii in grupa. Va fi interesant de urmarit ce jucatori vor fi convocati pentru turneul final, deoarece Anglia va beneficia de fotbalisti legitimati la formatii puternice din Premier League.

Castigatoarea Grupei C – Romania
Cote Unibet: 17.00
Castigatoarea Euro U21 – Romania
Cote Unibet: 31.00
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 4 0


Lasa un comentariu