Se face transferul! Newcastle plateste 20 de milioane pentru a-si rezolva problemele ofensive

Presa engleza scrie despre un transfer interesant care este pe cale sa se realizeze in Premier League. Newcastle vrea sa-l cumpere pe atacantul Jarrod Bowen (23 de ani), de la dizivionara secunda Hull City. Chiar daca Hull nu ar vrea sa-si vanda vedeta in toiul sezonului, oferta de pe St. James Park ar putea fi prea buna!

Cotele partidei (Betano)
Newcastle – Chelsea
6.25 4.70 1.57

Newcastle pregateste o oferta oficiala de peste 24 de milioane de euro, pentru ca echipa lui Steve Bruce are mare nevoie de intariri in ofensiva. „Cotofenele” au un atac modest, iar Bowen poate ajuta prin abilitatea si polivalenta sa. Jucatorul lui Hull are 17 goluri in acest sezon si 22 de reusite pe tot parcursul anului calendaristic 2019.

El ar urma sa le faca o concurenta serioasa lui Joelinton si Almiron, care nu au confirmat in atacul lui Newcastle in acest sezon. Pe Bowen il recomanda jocul cu ambele picioare, driblingul, dar si capacitatea sa fizica impresionanta. Desi a jucat ca numar 10 la Hull, el poate ocupa si un rol mai avansat sau chiar si in banda dreapta. Aflata in lupta de la retrogradare, Newcastle e obligata sa cheltuie bani daca vrea sa se salveze in acest sezon. Alb-negrii sunt pe locul 13, cu 7 victorii in acest campionat.

Pe „radarul” lui Newcastle s-ar afla si atacantul Ademola Lookman, de la Everton. Printre alte mutari vehiculate de presa britanica se numara transferul fundasului Lewis Dunk (Brighton) la Chelsea, cel al lui Rhian Brewster la Aston Villa si mutarea lui Oliver McBurnie de la Swansea la Leeds United.

Urmareste-ne pe pagina de Facebook!

La Betano poti incasa un bonus de pana la 500 de RON la prima depunere, daca esti client nou. Agentia online ofera o serie de pariuri speciale foarte interesante (si profitabile), inclusiv pe statisticile meciurilor din cele mai importante ligi europene – faulturi, auturi sau offside-uri.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu