Se reia Liga 1: Vezi cotele primei etape din 2016!

Dupa aproape 2 luni de asteptare, la finele acestei sapatamani revine in actualitate fotbalul din Liga 1. Prima runda programata in anul 2016 este a 24-a stagionala si antipenultima inaintea finalului de sezon regulat. Dupa cum stim, primele 6 clasate vor merge in play-off, urmand a lupta pentru titlu si accederea in cupele europene,  iar urmatoarele 7 vor incerca sa evite ultimele 3 locuri, cu doua retrogrdabile direct in Liga a 2-a.

In primul meci al anului se vor intalni ASA Tg. Mures si Pandurii,  doua dintre gruparile cu pretentii la o clasare in top 6. Daca gorjenii si-au atins tinta in proportie de 90%, Mutu si compania inca au emotii. Chiar mari, daca ne gandim ca CSMS Iasi e la doar 3 puncte in spatele echipei pregatite de Grigoras.

Sambata se disputa alte doua confruntari. Cu un lot consolidat in aceasta iarna, Viitorul ataca pozitia de lider a Astrei. Trupa lui Hagi primeste vizita Iasului, meci programat de la ora 18:00.
Doua ore si jumatate mai tarziu, o vom vedea la treaba chiar pe prima clasata. Astra joaca la Giurgiu cu CFR Cluj, meci in care elevii lui Sumudica tintesc al 14-lea succes stagional. In tur, scorul a fost 1-1.

Ziua de duminica incepe devreme in Liga 1,  CSU Craiova – Petrolul urmand a se juca de la ora 14:00. Oltenii au pierdut in iarna 4 jucatori importanti – Bawab, Bălgrădean, Ferfelea, Curelea – in timp ce ploiestenii, intr-o incercare disperata de a evita retrogrdarea, au schimbat lotul din radacini. Dificila sarcina de mentinere a „lupilor” in prima liga, ii va reveni lui Constantin Schumacher.

Timisoara – Voluntari se disputa de la ora 16:30. Gazdele au prima sansa la victorie, dar oaspetii, intariti considerabil in pauza de iarna,  nu concep un esec pe malul Begai.

In ultimul meci al zilei, Dinamo primeste vizita formatiei FC Botosani. „Cainii” au o revansa de luat in aceasta partida, dupa ce in precedentele 3 „directe” cu moldovenii, n-au bifat niciun succes!

In epilogul rundei, luni seara de la ora 20:30, armata de vedete a lui Reghecampf va incerca sa obtina primul succes oficial al anului, in fief-ul Concordiei. Meciul de la Chiajna este si cel mai dezechilibrat al rundei la pariuri, cota pentru o victorie a Stelei fiind de 1.44.

Programul etapei a 24-a din Liga 1 – Cote de la SportingBet

liga 1 2016

Profita de oferta exclusiva SportingBet: 100% pariu fara risc la prima depunere!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu