Secretele pariurilor (1). O capacana des intalnita la pariuri: Handicapul, un pariu periculos

valencia-pique

Atunci cand o favorita joaca impotriva unui advesar mai slab cotat, pariorii nu au prea mult de profitat de pe urma alegerii invingatoarei, indiferent de sport. Cote de 1.20, 1.15, 1.30 sau 1.25 sunt utile doar in combinatii, dar ce fac cei care nu sunt fani ai biletelor mari? Isi cresc cota evenimentului mizand pe handicap, in ratiunea ca favorita oricum se va impune lejer.

Mourinho, spaima pariului „handicap”

Deseori insa, acest pariu pe handicap care ne duce cota de la 1.25 spre 1.70-1.80 este foarte inselator, pentru ca nu toate echipele urmaresc diferentele mari pe tabela de marcaj! Spre exemplu, chiar si in anii sai de glorie la Chelsea, Mourinho ii exaspera pe pariorii de handicap atunci cand invingea cu 1-0 sau 2-1 chiar si adversarii din subsolul clasamentului. La fel se intampla si astazi cu Manchester United, o echipa economicoasa in multe momente.

Barcelona si PSV, favorite clare care au invins la limita

Spre exemplu, sambata, Barcelona a invins Valencia cu 3-2 in deplasare, unde avea o cota de 1.40 la victorie. Cei care au ales handicapul pentru cota 2.00 au ramas cu buza umflata. Luis Enrique, Messi si Suarez sarbatoresc victoria si punctele, iar pariorii respectivi numara pierderile. PSV Eindhoven, cota 1.16 la start, a invins-o pe Sparta cu 1-0. Urale pe stadion si in vestiare, dar pariorii de handicap din nou au ramas in pierdere, pentru ca PSV n-a fortat.

La fel, in Italia, echipele bune se multumesc deseori cu un scor de 1-0 (sau alta diferenta minima), chiar daca aceste aveau cote de 1.20-1.30 la inceputul partidei, semnaland o diferenta mare intre combatante. Exemple sunt multe, inclusiv la baschet si handbal, unde granzi care se impun la diferente mici pleaca acasa cu victoria, iar pariorii care au „fortat” handicapul raman cu banii pierduti. Ghinionul este insa doar o mica parte din acest esec, pentru ca nu toate pariurile pe handicap sunt logice sau indicate. Multi factori conteaza.

Astfel, nu e de recomandat sa utilizam handicapul simplu (-1) decat in 4 situatii care favorizeaza castigarea evenimentului, iar asta doar pentru cote de la 1.75 in sus:

– echipa favorita este odihnita, fara sa joace meciuri la mijlocul saptamanii, in Cupe;
– una dintre echipe are nevoie neaparata de o victorie la diferenta mare de scor;
– se intalnesc o favorita cu cifre bune in atac si o trupa modesta care primeste multe goluri;
– cand se joaca returul unei duble manse in care favorita a pierdut primul meci 0-1 sau 1-2;

Handicapul asiatic, marele avantaj al pariorilor online

In rest, cei care aleg pariul la handicap doar pentru a mari cota favoritei se inscriu intr-o loterie riscanta, care pe termen lung aduce insatisfactii. Cei care doresc putina „acoperire” pot miza pe handicapul asiatic, online, acesta fiind un pariu care, in functie de selectie si rezultat, returneaza miza clientului. E o metoda de a proteja banca disponibila, dar doar atunci cand rata de succes a pariurilor trece de 60%. Cele mai bune pariuri pe handicap asiatic le gasiti la Netbet si la Unibet, atat pe totalul de goluri, cat si pe diferentele de scor din meci.

Deschide-ti cont ACUM la Netbet pentru a incasa un bonus de pana la 1500 RON! Oricare ar fi sportul care va pasionează cel mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, crichet, rugby, golf – există cate ceva pentru fiecare la NetBet. Nu putea lipsi nici platforma LIVE prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni video zilnic. Pe Netbet TV pot fi urmarite meciurile din Primera Division, Ligue 1, Cupa Spaniei, Cupa Frantei, dar si NBA!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu