Selectii de top pentru weekend, pregatite de Pariuri1x2! Intra AICI si plaseaza biletele castigatoare!

weekend

Liga 1, Premier League, finala Cupei Germaniei, Serie A si La Liga sunt in actiune in acest weekend, iar Pariuri1x2 te indruma pe calea profitului! Sfarsitul de saptamana bate la usa cu noi castiguri uimitoare, in timp ce, analizele meciurilor tari nu lipsesc de pe site-ul nostru.

CFR Cluj are un avans de 1 punct in fruntea clasamentul din Liga 1, fata de Craiova si nu are de gand sa rateze victoria cu Astra Giurgiu, duminica de la ora 20:00. Chiar daca se anunta un duel echilibrat, agentia Betfair iti pune la dispozitie o cota de 50.0 pe 2 solist! Tot in aceeasi nota, FCSB a primit cota 50.0 sa castige pe teren propriu cu FC Botosani, una dintre cele mai imprevizibile formatii din Liga 1! Nu mai sta pe ganduri si profita ACUM de ofertele agentiei!

Pariaza pe Astra Giurgiu – CFR Cluj: Ai cota 50.0 la 1 solist!

FCSB are cota 50 sa o invinga pe FC Botosani! Pariaza acum!

Vezi aici analizele si ponturile din Liga 1

 

Real Madrid isi mentine primul loc in La Liga!

Dupa remiza din derby-ul cu Atletico Madrid, Barcelona incepe etapa a 34-a din La Liga pe locul secund, in spatele lui Real Madrid. Catalanii vor evolua in acest weekend la Villarreal, iar madrilenii spera sa isi mareasca avansul in top cu o victorie obtinuta pe terenul lui Athletic Bilbao.

Villarreal – Barcelona: Cotă mărită la 50 pentru 2 solist! Profită acum »

Vezi aici analizele si ponturile din La Liga!

 

Juventus are 4 puncte avans fata de Lazio!

Trei derby-uri importante sunt programate in aceasta saptamana, contand pentru etapa cu numarul 30 din Serie A. Juventus joaca pe teren propriu cu Torino, Lazio primeste vizita celor de la AC Milan, iar runda se incheie cu super partida dintre Napoli si AS Roma, aflate in lupta directa pentru locul 5.

Vezi aici analizele si ponturile din Serie A!
Tottenham – Everton e cel mai tare duel al etapei in Premier League!

Liverpool a castigat in sfarsit titlul in Premier League si poate evolua detasat in etapele ramase de disputat. „Cormoranii” intalnesc pe teren propriu formatia Aston Villa, Manchester City va avea parte de un duel foarte interesant la Southampton, iar derby-ul rundei cu numarul 33 este cel dintre Tottenham si Everton, Mourinho vs Ancelotti.

Vezi aici analizele si ponturile din Premier League!

 

Finala Cupei Germaniei se joaca intre Leverkusen si Bayern!

Bayern a castigat un nou titlu de campioana in Bundesliga, iar acum are ocazia sa faca „dubla”. Bavarezii intalnesc Leverkusen in finala Cupei Germaniei, la doi ani dupa acel 6-2 bifat in semifinale, chiar pe „BayArena”. In acest sezon din Bundesliga, Bayern a invins cu 4-2 la Leverkusen, dar a pierdut la Munchen cu 2-1.

Vezi aici analizele si ponturile din Bundesliga!

Meciuri tari in acest weekend in Turcia si Rusia, unde se joaca Galatasaray – Trabzonspor, dar si Krasnodar – Zenit Sankt Petersburg. Daca in „Super Lig”, Basaksehir si Trabzonspor lupta pentru titlu, in prima liga rusa e mai interesanta disputa pentru locurile de cupele europene, deoarece Zenit nu are concurenta in acest sezon.

Pe lângă toate aceste confruntări, redacția Pariuri1x2.ro este pregătită să vă ofere în weekend alte zeci de analize si pariuri pentru cele mai tari evenimente fotbalistice programate.

Aici analizele si ponturile din alte campionate!

Împreuna, spre câștig!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu