Selecționerul Mirel Rădoi a convocat de urgență un dinamovist la lot după accidentarea horror a lui Nedelcearu în Malta!

Fundașul central al formației Dinamo București, Ricardo Grigore, a fost convocat de urgență de selecționerul reprezentativei de tineret a României, Mirel Rădoi.
În vârstă de 21 de ani, jucătorul alb-roșilor a făcut urgent vizita medicală în această dimineață și în scurt timp va pleca spre Italia unde se va alătura lotului național aflat în cantonament în stațiunea italiană Bagno di Romagna.
Decizia lui Mirel Rădoi a venit după ce  Ionuț Nedelcearu s-a accidentat grav în meciul selecționatei de seniori a  României în Malta în victoria cu 4-0, fundașul rușilor de la Ufa riscând chiar să piardă primele meciuri de la EURO 2019 și chiar tot turneul final.
Ultimele vești din tabăra naționalei dau ca sigură absența lui Nedelcearu la meciul cu Croația de pe 18 iunie!
Ricardo Grigore este singurul fotbalist al lui Dinamo care este prezent la turneul final al Campionatului European de tineret din Italia și San Marino, competiție care va debuta duminică, 16 iunie.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

La EURO 2019 participă 12 echipe naționale, printre acestea numărându-se și România care a reușit performanța de a fi din nou prezentă la un turneu final al unui Campionat European de tineret după o pauză de două decenii, selecționata lui Mirel Rădoi fiind repartizată în Grupa C, „grupa morții” alături de principalele candidate la titlul european, Anglia și Franța și puternica reprezentativă a Croației.
Meciurile de la turneul final EURO 2019 vor fi găzduite de stadioanele din orașele Reggio nell’Emilia, Cesena, Bologna, Udine, Trieste şi San Marino.
Meciurile Grupei C din care fac parte și „tricolorii” vor fi găzduite de „Stadionul San Marino din Serravalle” din San Marino și de „Stadio Dino Manuzzi” din Cesena.

Lotul Romaniei la EURO 2019: 
Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)
Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)
Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)
Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)


Componența grupelor la EURO 2019
Grupa A: Italia, Spania, Belgia, Polonia;
Grupa B: Germania, Serbia, Austria, Danemarca;
Grupa C: România, Anglia, Franța, Croația

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  •  Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun „cod special” la depunere.
  •  Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu