Selecționerul Spaniei a fixat obiectivul pentru „dubla” cu Malta și România » Nicio concesie pentru „tricolori!”

Pregătirile pentru ultimele meciuri preliminare din cadrul turneului final al EURO 2020 au intrat în linie dreaptă.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Cu toate că Spania, adversara din Grupa F a „tricolorilor” este calificată matematic la turneul final al EURO 2020 alături de Belgia, Italia, Polonia, Rusia și Ucraina, reprezentative care de asemenea au rezolvat ecuația prezenței la EURO 2020 înaintea ultimelor două etape din faza grupelor, ibericii nu sunt dispuși la consesii.

Înaintea dublei din grupa F pe care o vor susține cu Malta și România, selecționerul Spaniei, Robert Moreno, a declarat că obiectivul elevilor săi în aceste două ultime jocuri din preliminarii sunt șase puncte.

Spania- Malta
1.01 22.00 71.00

Pentru această „dublă”, Moreno i-a readus la națională pe Alvaro Morata și Paco Alcácer, urmând totdată a le da șansa debutului la prima reprezetativă lui Dani Olmo (Dinamo Zagreb) și Pau Torres (Villarreal).

„Mi-e foarte greu să las pe cineva în afara lotului, însă la națională nu facem experimente. Fiecare jucător trebuie să fie în vârf de formă. Ținta noastră este să fim cap de serie la tragerea la sorți și vrem să câștigăm ultimele două meciuri din grupă. Cu Malta și România”, a declarat Robert Moreno înnaintea dublei cu Malta și România.

În cazul unei victorii vineri pe „Național Arena” cu Suedia, „tricolorii” vor mai avea nevoie de un punct în ultima etapă pe „„Wanda Metropolitano” din Madrid pentru a se califica la EURO 2020.

După opt etape Spania este lider în grupă cu 20 puncte câștigate, urmată de Suedia cu 15 puncte și România cu 14 puncte.

Lotul Spaniei pentru „dubla” cu Malta și România
Portari:
David De Gea (Manchester United), Arrizabalaga Kepa (Chelsea), Pau López (Betis);
Fundași: Dani Carvajal (Real Madrid), Jesus Navas (Sevilla), Jose Luis Gayá (Valencia), Juan Bernat (PSG), Raul Albiol (Napoli), Íñigo Martínez (Atheltic Bilbao), Sergio Ramos (Real Madrid), Pau Torres (Villareal);
Mijlocași: Sergio Busquets (Barceona), Thiago Alcantara (Bayern Munchen), Rodri (Atletico Madrid), Saúl (Atletico Madrid), Santi Cazorla (Atletico Madrid), Fabián Ruiz (Napoli);
Atacanți: Rodrigo (Valencia), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Paco Alcácer (Borussia Dortmund), Gerard Moreno (Villareal), Alvaro Morata (Atletico Madrid), Dani Olmo  (Dinamo Zagreb)

Meciuri rămase de disputat Grupa F

Vineri, 15 noiembrie:
ora 21:45 România – Suedia
ora 21:45 Spania – Malta
ora 21:45 Norvegia – Insulele Feroe

Luni, 18 noiembrie:
ora 21:45 Spania – România
ora 21:45 Suedia – Insulele Feroe
ora 21:45 Malta – Norvegia

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu