Champions League & Europa League: Iata programul si cotele din semifinale!

Vineri au avut loc tragerea la sorti pentru Champions League si Europa League. Favoritele au avut noroc si nu se vor infrunta in semifinale.


Echipele calificata in semifinalele competitiilor europene si-au aflat astazi adversarele din penultimul act, in urma tragerilor la sorti ce au avut loc la Nyon, in Elvetia.

Partidele tur din Champions League se vor juca pe 2 si 3 mai, retururile urmand a se disputa o saptamana mai tarziu. In Europa League, cele doua manse se vor juca pe 4 si 11 mai.

Champions League – Semifinale

Finalistele de anul trectut, Real Madrid si Atletico Madrid, se vor intalni pentru al patrulea sezon consecutiv.

Monaco si Juventus se intalnesc din nou in semifinalele Champions League, reeditand confruntarea ce avea loc in aceeasi faza a competitiei in urma cu 19 ani.

champions league

Cu o cota de 2.75 la Sportingbet, Real Madrid a evitat sa joace cu Juventus, campioana Italiei avand aceeasi cota la castigarea trofeului. „Galacticii” isi vor infrunta rivalii din Madrid, pe care au reusit sa ii invinga anul trecut in finala doar dupa lovituri de departajare. AS Monaco este privita ca o outsidera, cu cota de 8.00 la ridicarea trofeului, dar lidera din Franta a aratat in mod repetat cat de periculoasa poate fi.

champions league


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie! Click aici pentru detalii!

Europa League – Semifinale

Celta Vigo si Manchester United se vor intalni pentru prima data in istoria cluburilor in semifinala Europa League. In cealalta partida, Ajax va juca impotriva lui Lyon.

europa league

Echipa lui Jose Mourinho este favorita la castigarea Europa League. Manchester United are cota 1.75 la Sportingbet. A doua sansa o au francezii de la Lyon, cu cota de 3.75.

europa league

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu