Sepp Blatter a fost suspendat pe o perioada de trei luni!

Membrii comisiei de etica din cadrul FIFA, au hotarat sa il suspende pe presedintele, Sepp Blatter, dupa ce politia elvetiana a deschis un dosar pe numele acestuia. Blatter este acuzat ca a semnat contracte nefavorabile cu anumite federatii si ca a facut plati suspecte catre conducatorul Uefa, Michel Platini.

download

Atat presedintele FIFA, cat si avocatii sai, au negat aceste acuzatii si spun ca nu au primit citatie in acest sens. Platini, care vrea sa fie succesorul lui Blatter la sefia FIFA, a sustinut ca aceste plati sunt corecte si reprezinta  munca de-a lungul celor noua ani, in sjulba FIFA.

Miercuri, Blatter a declarat pentru ziarul Bunte, ca a fost acuzat fara sa i se aduca vreo dovada, care sa sustina contrairiul. Acuzele sunt in legatura cu drepturile TV din anul 2005, cand FIFA a vandut dubios  drepturile CONCACAF, spre presedintele acestui for, Jack Warner.

Aceeasi comisie de etica, trebuie sa dea un verdict si in cazul lui Michel Platini. El a prezentat dovezi procurorilor si spune ca a facut asta din postura de martor, dar autoritatile elvetiene nu au infirmat sau confirmat cele spuse de francez.

Blatter a castigat de cinci ori consecutiv campania pentru presedentia Fifa. Acesta urmeaza sa fie indepartat de la conducerea forului international, dupa congresul extraordinar din 26 februarie, 2016.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu