Serena nu participa la Turneul Campioanelor! Halep, favorita 1 a intrecerii!

simona_halep_serena_williams23_52529800În urmă cu puţin timp oficialii chinezi, organizatorii “China Open” au anunţat oficial faptul că Serena Williams, probabil cea mai buna jucătoare din istoria tenisului, nu va mai participa la nicio competiţie în 2015.

Desigur, acest fapt nu ne-a făcut decât să ne gândim la faptul că aceasta va rata şi Turneul Campioanelor. Jucătoarea americană a declarat faptul că în acest an a evoluat cu multiple probleme medicale, fie la cot, fie la genunchi şi, de aceea, se simte nevoită să se trateze, măcar în finalul sezonului. De asemenea, aceasta a subliniat faptul că este o decizie extrem de grea, dar pe care a fost nevoită să o ia. Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglu a confirmat faptul că aceasta pauză nu înseamnă un abandon al tenisului, ci doar un timp de odihnă prelungit.

Absenţa Serenei o aduce astfel in pole-position pe Simona Halep pentru turneul din Singapore, rămânand principala favorită a acestuia. Turneul Campioanelor va debuta pe data de 25 octombrie, iar cele mai bine clasate opt jucătoare în anul 2015 se vor duela până pe data de 1 noiembrie în întrecerea ce totalizează premii de 7 000 000$. În lipsa Serenei, singurele calificate, până în prezent,sunt Simona Halep şi Maria Sharapova – care, nici ea nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere fizic, retrăgându-se de la ultimul turneu (Wuhan), într-un moment prielnic pentru ea, câd o conducea pe Barbara Strycova în decisiv cu 2-1.

În final, nu ne rămâne decât să îi urăm mult succes Simonei în perioada următoare, premergătoare Turneului Campioanelor, perioadă ce va fi decisivă pentru consolidarea psihicului acesteia şi, desigur, pentru refacerea fizică dupa o serie de turnee excelente avute de Simona (mai ales cele de pe hard-ul american).

Tudor Daniel


Pariuri 1X2 te tine aproape de Europa League: Toate partidele zilei din EL, analizate de redactia noastra!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu