Serena Williams castiga al 23-lea titlu de Grand Slam din cariera!

serena williams

Serena Williams a invins-o pe sora ei, Venus, cu 6-4, 6-4, dupa un meci de o ora si 22 de minute, castigand astfel finala turneul de la Australian Open.


Serena Williams, prea puternica pentru sora ei

Serena era marea favorita la castigarea partidei, cu o cota de 1.24 la Unibet.

Meciul a inceput cu breakuri de ambele parti si startul partidei nu a fost unul pe placul Serenei. La scorul de 1-1, aceasta a alunecat in incercarea de a ajunge la una dintre mingile trimise de Venus. Enervata de faptul ca nu a putut returna, in cadere, ea a lovit pamantul cu racheta, aceasta rupandu-se. A reusit totusi sa faca breakul si in acel game, dar a cedat din nou in urmatorul.

Pe masura ce meciul a avansat, Serena a reusit sa joace mai aproape de stilul ei obisnuit. A reusit sa mai faca un break, in gameul cu numarul sapte si a servit mai bine, castigand restul gameurilor la serviciu. Astfel, dupa 41 de minute, tabela arata scorul de 6-4 pentru Serena.

In setul secund, Serena s-a dovedit a fi de neoprit. Scorul a fost acelasi, 6-4, dar Serena a avut mai putine emotii. Titlul castigat astazi este al saptelea de la Australian Open. Ea are acum 23 de titluri de Grand Slam castigate in cariera, depasind-o pe Stefi Graff, cu care era la egalitate pana acum.

La 35 de ani, urmatoarea tinta a Serenei ar trebui sa fie depasirea recordului de titluri de grand slam, detinut in acest moment de Margaret Court, cu 24. Asteptam cu nerabdare sa o vedem la urmatoarele turnee de grand slam ale anului!

Felicitari Serena!


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu