Serie A: Avancronica etapei cu numarul 32

Serie A - Sportingbet

Sapte etape mai sunt pana la finalul sezonului din Serie A. Situatia in lupta la titlu s-a clarificat dupa ultima etapa, in timp ce in subsolul clasamentului patru echipe sunt principalele candidate la retrogradare.


Pariaza gratis pe echipa favorita la Sportingbet: Ai un pariu fara risc de 200 RON la prima depunere!

Serie A: Etapa 32

Etapa incepe sambata de la ora 16:00, cand Frosinone incearca sa produca supriza cu Inter, in incercarea de a face un pas spre salvarea de la retrogradare. Succesul oaspetilor este cotat de Sportingbet la 1,55. De la ora 19:00 vom avea doua partide. Carpi, o alta echipa ce lupta pentru supravietuire, se deplaseaza la Chievo. Al doilea meci de la aceasta ora este de asemenea foarte interesant, Sassuolo intalnind Genoa.

Meciul rundei se joaca de la ora 21:45. AC Milan poate reda sperantele la titlu celor de la Napoli. Juventus merge pe San Siro pentru unul dintre cele mai dificile meciuri pe care le are de jucat in acest final de sezon. Juve are la Sportingbet o foarte interesanta cota de 1,95 in aceasta partida.

Duminica Fiorentina joaca la Empoli, de la ora 13:30. Nici una dintre echipe nu a reusit sa castige vreun meci din ultimele cinci disputate. Sportingbet ofera cota 2,35 pentru un pariu pe succesul Fiorentinei in aceasta partida. De la ora 16:00 Napoli trebuie sa bata Verona pentru a se apropia de Juve, in cazul in care rezultatul derbyului de sambata seara este unul favorabil napoletanilor. De la aceeasi ora, Sampdoria intalneste Udinese. Cele doua echipe ocupa locurile 16 si respectiv 15. Echipa care castiga acest meci ar putea scapa de aproape toate grijile in lupta pentru evitarea retrogradarii. Torino a invins saptamana trecuta Inter, in timp ce Atalanta a invins Milan. Cele doua se intalnesc in aceasta runda, tot duminica, de la 16:00. Mai tarziu, de la 21:45, Palermo va incerca sa obtina ceva din meciul cu Lazio. Nici una dintre echipe nu traverseaza o forma prea grozava. Lipsiti de vreo motivatie foarte puternica, Lazio ar putea fi o echipa impotriva careia Palermo sa scoata macar un punct, pentru a incerca sa scape din zona „rosie” a clasamentului.

Etapa se incheie luni seara, cand, de la 21:45, Bologna viziteaza pe AS Roma. Echipa din capitala are inca sanse la locul secund, asa ca putem avea un nou meci spectaculos al romanilor.

Iata cotele de meci oferite de Sportingbet pentru etapa cu numarul 32 din Serie A.

Cote Sportingbet


Predictorul Fotbalului: Pariaza pe campionatele de top ale Europei, pentru premiile de 65 000 ron!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu