Serie A: Avancronica etapei 33

serie a - betfair

In Serie A, Juventus  a reusit sa se desprinda la sase puncte de Napoli si diferenta ar putea creste dupa weekendul acesta.


Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS exclusiv de 30 de euro! Afla detaliile!

Serie A: Etapa 33

Ziua de sambata ne aduce trei partide in Serie A. Prima incepe de la ora 16:00 si le pune fata in fata pe Bologna si Torino. Oaspetii au obtinut rezultate bune in ultimele doua etape, dar ar putea avea un meci greu. Carpi lupta pentru salvarea de la retrogradare si meciul de pe teren proriu cu Genoa ar fi o ocazie buna de a puncta in clasament. Partida incepe la ora 19:00. Al treilea meci al zilei este si cel mai interesant din aceasta etapa. Inter – Napoli se joaca de la 21:45. Victoria gazdelor ar elimina orice sperante ale napoletanilor de a castiga titlul, care oricum s-a indepartat de ei in ultima perioada. O victorie a oaspetilor are cota 2,5 la Betfair.

Duminica de la 13:30 Roma joaca la Atalanta. Sase puncte despart echipa din capitala de Napoli, ocupanta locului secund. In functie de rezultatul din meciul de sambata seara, Roma ar putea sa reduca diferenta cu un succes aici. Victoria oaspetilor este cotata de Betfair la 1,75. La ora 16:00 incep patru partide. Fiorentina nu are nici o victorie in ultimele sapte meciuri oficiale. Sassuolo va incerca sa prelungeasca aceasta serie. La Torino Juve are un meci relativ usor cu Palermo. Chievo intalneste Udinese si va incerca sa obtina a patra victorie consecutiva in Serie A. Verona si Frosinone, ultimele doua clasate, se infrunta in cealalta partida a orei 16:00. Verona are sanse minime sa mai evite retrogradarea, dar asta inseamna doar ca Frosinone are o sansa in plus sa obtina un rezultat pozitiv, profitand de o eventuala lipsa de motivatie a gazdelor. De la ora 19:00 Lazio joaca impotriva lui Empoli, intr-un meci de mijlocul clasamentului. Runda se incheie cu meciul dintre Sampdoria si Milan, de la 21:45. Betfair ofera cota 2,37 pentru un succes al milanezilor.

serie a


Cash out Betfair: Iti pastrezi firea sau castigurile? Tu decizi!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu