Serie A: NetBet & Pariuri 1X2 va pregatesc de runda cu numarul 14!

Serie A

Serie A: NetBet & Pariuri 1X2 va pregatesc de runda cu numarul 14!

Debutul in runda cu numarul 14 din Serie A se va produce sambata seara, la Torino. Invingatoare in weekend pe terenul Atalantei, gruparea pregatita de G. Ventura va incerca sa scoata puncte si din confruntarea cu o formatie aflata pe val, Bologna. Bologna vine dupa 5 runde in care a reusit sa castige de 3 ori, ,sa piarda odata si sa termina nedecis in confruntarea cu AS.Roma.

Tot sambata, dar de la ora 21.45 AC. Milan va forta victoria pe teren propriu in fata fostei formatii a lui Walter Zenga, Sampdoria.


netbet_201511-300x66BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Grosul etapei se joaca duminica. Avem 6 dueluri, 4 programate de la aceeasi ora, 16.00. Milan va incerca sa urce pe primul loc al ierarhiei, printr-o victorie pe teren propriu cu Atalanta, Chievo isi doreste cea de-a doua victorie consecutiva dupa cea cu Carpi din runda precedenta, impotriva celor de la Udinese, in timp ce Frosinone si Genoa vor intalni de la aceeasi ora 16.00, pe propriul teren, Verona si Carpi.

In ultimele meciuri ale zilei de duminica, Empoli va fi gazda pentru intalnirea cu Lazio in partida ce va incepe la ,ora 19.00, in timp ce de la ora 21.45, Palermo are de infruntat deasemenea pe propria arena, campiona en-titre, Juventus.

Luni se vor disputa ultimele doua meciuri ale rundei cu numarul 14, meciuri in care vor fi angrenate liderul Fiorentina, care va avea meci in deplasare la Sassuolo, dar si Inter si Napoli, formatii care se vor intalni in duel direct, in epilogul rundei incepand cu ora 22.00.

Alban


Pandurii – Concordia Chiajna: “Vulturii” neinvisi de doi ani in duelurile cu gorjenii!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu