Serie A: Aici ai cotele la titlu! Juventus e din nou favorita, dar Napoli nu mai e principala contracandidata!

Sezonul 2019 – 2020 din Serie A va debuta in weekend-ul 24-25 august, dar bookmakerii ne ofera deja cotele la titlu.

Cu Maurizio Sarri pe banca tehnica, Juventus e din favorita sa cucereasca un nou titlu in Serie A, al 9-lea consecutiv. Cristiano Ronaldo a ramas la Torino si pana acum, in aceasta vara au mai venit si alti fotbalisti de clasa printre care A. Ramsey, G. Buffon sau A. Rabiot. Sefii clubului torinez nu se opresc aici si anunta transferul lui De Ligt in urmatoarele zile.

Poate putin surprinzator, nu Napoli e principala contracandidata la titlu, ci Inter, echipa care in sezonul trecut a prins un loc de Liga Campionilor abia in ultima runda. Acum pe banca „nerazzurilor” va fi Antonio Conte, dar gruparea din Milano nu a fost inca foarte activa in aceasta perioada de transferuri, principalul nume care a ajuns la Inter fiind Diego Godin.

Care echipe vor incheia in top 4?

Referitor la locurile de Liga Campionilor, Juventus, Inter si Napoli ar trebui sa se claseze fara mari probleme in top 4, iar pentru ultimul loc de la „masa bogatilor” ar trebui sa se lupte AC Milan si AS Roma, dar Atalanta sau Lazio ar putea produce oricand surpriza.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu