Serie A, avancronica meciurilor zilei. Info si ponturi

Serie A ShaarawySerie A propune astazi doua dintre confruntarile rundei cu numarul 18. De la ora 19:00, Sassuolo va primi vizita formatiei Udinese. 21:45 este ora de start a disputei Torino – AC Milan.
Serie A, etapa a 18-a
Sassuolo – Udinese

Pronosticuri: Sassuolo marcheaza, ambele marcheaza
Sassuolo poate urca in top 10, daca termina invingatoare partida de acasa cu Udinese. Friulanii au insa statistica de partea lor. In stagiunea 2013-2014, Di Natale si compania au castigat ambele partide directe! De partea cealalta, Sassuolo pluseaza la capitolul forma. In runda anterioara, echipa lui Di Francesco a mai reusit o surpriza, impunandu-se in deplasare de la AC Milan. In aceeasi etapa, Udinese a avut o evolutie decenta contra Romei, insa cele 3 puncte au intrat pana la urma in contul candidatei la titlu.
Vecine in zona mediana a ierarhiei si departe, in aceeasi masura, de cupele europene, dar si de pozitiile ce duc in Serie B, Sassuolo si Udinese sunt acum doua echipe fara mari griji si lipsite de presiune. Aceste aspecte vor conta in meciul direct din aceasta seara.

Sassuolo: Consigli; Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso; Biondini, Magnanelli, Missiroli; Berardi, Zaza, Sansone

Udinese: Karnezis; Heurtaux, Danilo, Domizzi; Widmer, Kone, Guilherme, Allan, Gabriel Silva; Geijo, Di Natale

Serie A, etapa a 18-a
Torino – AC Milan
Pronosticuri: AC Milan marcheaza, ambele marcheaza
(Norbi)

Dupa esecul cu Sassuolo, milanezii joaca pe terenul lui Torino. Gazdele sunt pe ultimul loc in topul spectaculozitatii. Doar 1.76 goluri s-au consemnat in cele 16 meciuri jucate de Torino in actualul sezon! Defensiva echipei lui Ventura functioneaza excelent, dovada cele doua 18 goluri primite, mai putine decat Lazio, Napoli sau AC Milan. Atacaul insa nu o ajuta pe Torino.

Astazi am pute asista insa la o schimbare in jocul gazdelor. Remiza nu mai este un rezultat chiar atat de tentant, retrogrdarea fiind la doar 6 puncte in spate. In plus, AC Milan a demonstrat ca, din punct de vedere ofensiv, are forta de a lupta pentru podium. Nu o ajuta insa deloc defensiva, a treia cea mai slaba din top 10.

Torino: Padelli; Maksimovic, Glik, Moretti; Bruno Peres, Gazzi, Vives, Farnerud, Darmian; El Kaddouri; Quagliarella

AC Milan: Diego Lopez; Abate, Rami, Alex, De Sciglio; Montolivo, De Jong, Poli; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.

 

Ligue 1: PSG are 9 victorii consecutive cu Bastia!

 

Serie A, etapa a 18-a
Serie A, etapa a 18-a

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu