Serie A: Pariuri1x2 prefateaza etapa a 16-a

Serie ASerie A isi programeaza a 16-a runda, ultima a anului, pe parcurusul a 4 zile! Incepe de joi, cand vor evolua Napoli (vs Parma) si Juventus (vs Cagliari), intrucat cele doua se vor inclesta luni, la Doha, in Supercupa Italiei.

Sambata avem alte doua partide, evidentiindu-se AS Roma – AC Milan. Grosul etapei este programat duminica, cel mai asteptat meci fiind Inter – Lazio.

Serie A – etapa a 16-a
Joi

Dupa 3 remize legate, cu Sampdoria si Fiorentina, in campionat, plus cea cu Atletico Madrid din Liga Campionilor, Juventus vrea sa reia sirul victoriilor. Teoretic la Cagliari, locul 18, isi poate atinge tinta.
Napoli pregateste confruntarea cu Juve, in fata propriilor suporteri. Da piept cu Parma, ultima clasata, formatie cu doar 6 puncte adunate in 15 etape. De asemenea, oaspetii napoletanilor au cea mai slaba defensiva a stagiunii: 34 de goluri primite, 18 in 7 deplasari!

Serie A – etapa a 16-a
Sambata

Sassuolo, surpriza extrem de placuta a stagiunii in curs, poate profita, acasa,  de forma jalnica a Cesenei. Mare candidata la retrogrdare, alaturi de Parma, gruparea oaspete are o singura victorie si 9 esecuri in 15 etape. Pe terenurile adverse, un singur acumulat in 7 meciuri. In 6 dintre acestea a incasat minimum 2 goluri.

AC Milan vrea macar un punct pe terenul Romei. Misiunea nu va fi usor de indeplinit, in conditiile in care gruparea capitolina a castigat pe Olimpico 22 de puncte din 24 posibile. 20-4 are Roma golaveraj in cele 8 meciuri de acasa. Totusi, forma de moment, precum si determinarea, nu exclud cel putin o reusita a milanezilor.

Serie A – etapa a 16-a
Duminica

Derby-ul local Verona si Chievo, deschide duminica balul, in Serie A. Gazdele au pus capat unei serii negre, dupa succesul la Udinese. Chievo are un singur esec in ultimele 6 etape, cel cu Inter de luni. In mod traditional, derby-urile Veronei nu propun foarte multe goluri. Surprinzator, nici avertismentele nu curg, precum in alte confruntari de acest gen ale Europei.

Atalanta cauta cel de-al 4-lea succes al campionatului, in partida de acasa cu Palermo. Greu de depasit acasa, sicilienii nu prea se descurca pe terenurile adverse: o victorie in 7 meciuri.
Cu 10 puncte castigate in ultimele 4 etape, Fiorentina a revenit in batalia pentru ultima treapta a podiumului. In mod normal,  elevii lui Montella vor castiga si confruntarea cu Empoli de acasa.
Sampdoria – Udinese este o partida in primul rand echilibrata. Putem asista la goluri, nu foarte multe, dar marcate de ambele formatii.

Torino nu a avut o prestatie foarte reusita la Empoli, dar chiar si asa, a pus mana pe un punct. Duelul cu Genoa va fi insa mult mai dificil!

In epilogul rundei si al anului in Serie A, Inter primeste vizita formatiei Lazio. Cele doua ne ofera o statistica interesanta: niciunul din precedentele 14 meciuri oficiale, nu s-a terminat la egalitate!

 

it

Cagliari – Juventus: Meci mai echilibrat decat o arata cotele?

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu