Simona Halep o va intalni pe Carla Suarez Navarro in optimi | Scorul este de 5-5 in disputele directe!

Cap de serie numarul 5 la US Open, Simona Halep a reusit sa supravietuiasca unui duel extrem de greu in fata numarul 31 mondial, Timea Babos. Jucatoarea din Ungaria a tinut-o in corzi pe Simona, care a reusit sa castige in cele din urma cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4.


inregistreaza-te - netbet


Simona Halep vs Timea Babos

La finele primului set, castigat cu scorul de 6-1 (in doar 24 de minute), Simona Halep a parut ca are intreaga confruntare la indemana si va reusi sa incheie conturile cu jucatoarea din Ungaria intr-un timp relativ scurt. Lucrurile s-au schimbat in setul secund, atunci cand Timea Babos a inceput sa faca mult mai putine erori nefortate, dar si sa serveasca mult mai bine. Simona a cedat setul cu 6-2.

Ultima parte a confruntarii a fost una cu suisuri si coborasuri pentru Simona Halep. setul a inceput extrem de dificil pentru jucatoarea din Constanta, aceasta fiind condusa chiar si cu scorul de 1-3. Experienta la nivel inalt si anii intregi petrecuti printre cele mai bune 5 jucatoare ale lumii au facut-o pe Simona sa fie stapana pe propriul psihic, reusind sa revina si sa castige cu scorul de 6-4.

Consideratiile Simonei dupa partida

Dupa duelul castigat, Simona Halep a declarat la conferinta de presa urmatoarele: „Astazi am avut in cap doar victoria si am incercat sa joc fiecare punct in parte, fara sa ma gandesc la scor. Aceasta gandire a fost una buna si am reusit sa castig. Ma simt excelent pe teren si refuz sa pierd, chiar daca unele momente sunt extrem de dificile.”


Citeste si:


Carla Suarez Navarro – urmatorul „hop” pentru Simona Halep

In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe Carla Suarez Navarro, ocupanta locului 11 in clasamentul WTA. Aceasta s-a calificat la finele unei victorii fara prea mari emotii, scor 6-4, 6-3, in fata Elenei Vesnina, ocupanta locului 19 in circuitul mondial.

Simona Halep vs Carla Suarez Navarro – info dispute precedente

Pana in prezent, iberica Suarez Navarro si Halep s-au intalnit de 10 ori. Atat jucatoarea din peninsula, cat si Simona si-au adjudecat cate 5 victorii. Trebuie totusi sa mentionam faptul ca 4 din cele 5 victorii ale Carlei au fost realizate intre anii 2010-2013, perioada in care Simona nu era inca o jucatoare extrem de valoroasa. Un alt aspect interesant al disputelor precedente dintre cele doua jucatoare il reprezinta faptul ca Simona a invins-o pe Carla in ultimele 4 partide disputate pe hard, dintre care in 3 a facut-o cu scorul de 2-1.

Simona Halep vs Carla Suarez Navarro – cote Netbet

1.30 – victorie Simona, 3.50 – victorie Carla.


Sursa imagine: www.scoopnest.com


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu