Sharapova, urmatoarea adversara a Simonei Halep la Turneul Campioanelor!

Prima zi a Turneului Campioanelor de la Singapore s-a deschis încă de la 5 dimineaţa, ora României cu meciul de dublu dintre Mattek-Sands/Safarova şi Muguruza/Suarez Navarro, câştigat fără drept de apel de perechea americano-cehă. La patru ore distanţă, a intrat în scenă “Super-Simo”, pentru primul meci din partea turneului rezervată simplului.

Adversara i-a fost Flavia Penneta, nimeni alta decât cea care o învinsese pe Simona în semifinalele US Open-ului. Simona Halep a jucat de-a dreptului excepţional, depăşind-o pe Flavia cu 6-0, 6-3, după un meci presărat de puține erori neforţate ale Simonei şi un tenis demn de o jucătoare de top 3 – mai bine zis, demn de un viitor număr unu mondial.

Cealaltă partidă din grupa Simonei s-a disputat între Maria Sharapova, principala contra-candidată a Simonei pentru cucerirea trofeului şi Agnieszka Radwanska. În acest meci am remarcat o lipsa extrem de importantă de eficacitate din partea Sharapovei pe propriul serviciu, realizând contra-performanţa de a face nu mai puţin de 12 (douăsprezece!!) duble greşeli, Agnieszka reuşind să-i fure rusoaicei astfel şi primul set. Cu toate acestea, Agnieszka, cu un bandaj extrem de pronunţat la umăr, nu a etalat un tenis grozav, reuşind doar să profite de greşelile Mariei. Cu alte cuvinte spus, meciul dintre Maria şi Agnieszka a fost mai mult un duel de “cine face mai puţine erori”.

Urmeaza Sharapovasharapova wimbledon mastersul de la roma sursa foto sports.ndtv.com

Aşadar, performena zilei este, fără absolut nici măcar un semn de întrebare, Simona Halep. Constanteanca o va întâlni marţi pe Maria Sharapova în al doilea meci al Turneului Campioanelor – sistemul competiţiei din Singapore este întocmit astfel încat suspansul sa fie păstrat până în ultima zi a grupelor, când nu trebuie să existe doua jucătoare cu doua victorii, astfel încât în ziua a doua a grupelor, se vor întâlni câştigatoarele din prima zi şi, respectiv, învinsele.

După confruntarile din acest debut al grupei, Simona Halep pleacă cu o şansă importantă de a obţine prima sa victorie în faţa Mariei Sharapova. Cele aproximativ 6 luni în care a stat deoparte de teren au fost extrem de vizibile astăzi, în jocul Mariei. În meciul cu Radwanska, serviciul, pe care Maria se baza atât de mult nu i-a intrat aproape deloc, iar asta, cu siguranţa, pentru o jucătoare de talia Simonei, ea fiind una dintre cele mai jucătoare din circuit în ceea ce priveşte returul, va fi un atu demn de luat în seamă.

Nu avem inca oferite cotatiile penrtru acest meci programat miercuri dimineata. Avem insa mare incredere intr-un succes al jucatoarei noastre! In acelasi timp nu credem ca va fi insa joc usor, rezolvat in putine gameuri!

Turneul Campioanelor – Grupa rosie, ziua 1

Halep – Penneta, 2-0 (6-0, 6-3)
Sharapova – Radwanska, 2-1 (4-6, 6-3, 6-4)

Clasament:

grupa tenis

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu