S-a stabilit prima adversara a Simonei Halep de la Roma! Aceasta are 2 victorii din 2 meciuri impotriva jucatoarei noastre!

Simona Halep, calificata direct in turul 2 al turneului de la Roma si-a aflat prima adversara. Aceasta este Laura Siegemund, din Germania, ce a invins-o pe Simona in turneul de la Stuttgart.


Laura Siegemund vs Naomi Osaka

Jucatoarea din Germania s-a calificat in turul secund al turneului din „Cizma” in urma unei victorii „blitz” obtinute impotriva nipone Naomi Osaka. Jocul prestat de Siegemund a fost unul extrem de consistent, greselile nefortate fiind extrem de putine, in vreme ce loviturile direct castigatoare fiind la ordinea zilei.

Info dispute directe Laura Siegemund – Simona Halep

Laura si Simona s-au intalnit de doua ori in circuitul feminin, jucatoarea din Germania avand de fiecare data castig de cauza. Ambele victorii au avut loc in turneul de la Stuttgart, in 2016 si in 2017. De asemenea, mentionam faptul ca de fiecare data Sigemund nu i-a lasat nici macar o sansa Simonei, invingand-o cu 6-1, 6-2 in 2016 si cu 6-4, 7-5 in 2017.

Forma de moment a celor doua jucatoare

Atat Halep, cat si Siegemund, trec printr-o perioada de-a dreptului deosebita. In vreme ce nemtoaica a triumfat la Stuttgart, Halep se poate lauda cu victoria obtinuta la Madrid – acesta fiind si primul trofeu din 2017 pentru constanteanca.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu