Simeone e usurat! Cota 18.00 pentru titlul de golgheter: dupa Griezmann, alte doua staruri au semnat

Atletico Madrid - Real Sociedad

Diego Simeone e un manager fericit. Jucatorii sai se descurca de minune la Campionatul Mondial din Rusia, iar argentinianul tocmai a mai primit o veste buna. Dupa ce francezul Griezmann a anuntat ca va ramane la Atletico Madrid, alti doi colegi i-au urmat exemplul.

Asadar, dupa prelungirea lui Griezmann, Simeone este sigur ca se va putea baza in sezoanele viitoare si pe Lucas Hernandez si Thomas Lemar. Daca Griezmann a semnat prelungirea pana in 2023, Hernandez a semnat pana in 2024 si face parte din planul pe termen lung avut de Simeone pe „Vicente Calderon”. Sezonul viitor, Alteti va avea cel putin cota 10.00 la titlu, la agentiile de pariere online.

Totodata, Thomas Lemar va sosi la Atletico dupa cateva sezoane de exceptie la Cupa Mondiala. Francezul este un jucator polivalent, exact pe placul lui Simeone, iar oficializarea afacerii va avea loc dupa ce Lemar va trece vizita medicala din Spania. Griezmann are cota 18.00 sa fie golgheter la CM 2018, dar si cota 5.00 sa se claseze intre primii 4 marcatori!

Avantajul pe care il are 888Sport este platforma prietenoasa cu sistemul userilor, care se incarca foarte rapid. Serviciile bancare sunt ireprosabile si exista suport pe chat live non-stop. 888Sport vine cu o gama variata de pariuri pe totaluri goluri/puncte la fotbal, baschet, tenis, fotbal american sau handbal. In plus, 888Sport are si o sectiune de casino foarte apreciata de userii din intreaga lume. Intrati acum pentru a profita si de bonusul oferit noilor clienti! Urmariti si promotiile si pariurile gratuite de pe site, disponibile clientilor inregistrati.

URMARESTE EMISIUNILE PARIURI1x2:

Luni – vineri, ora 24:00, B1 TV – UN PONT PE ZI cu Dan Bara si Sabin Pirvan

Luni si vineri, ora 23:00, Look TV – FACI PARIU cu Doru Craciun[/alert

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu