Simona Halep avanseaza la Roland Garros! Vezi cu cine joaca in optimi!

transmisiuni live

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam de la Roland Garros dupa o victorie in doua seturi impotriva Andreei Petkovic.


Simona Halep – Andrea Petkovic 7-5 6-0

Desi castigase fiecare din cele sase confruntari directe anterioare, Simona Halep nu a avut viata usoara in partida cu Andrea Petkovic. Sportiva germana a reusit primul break al meciului chiar in primul game in care a servit Simona. Romanca a reusit insa sa revina imediat. La scorul de 4-4, pronosticul dat de redactia Pariuri1x2 pentru aceasta partida era deja castigator. Au urmat trei breakuri consecutive, Halep iesind invingatoare: 7-5 in primul set.

Lidera mondiala a avut mult mai putine emotii in setul secund, reusind trei breakuri si castigand fara probleme pe propriul serviciu. Ea a beneficiat si de unele probleme pe care le-a avut Petkovic la genunchiul piciorului drept. Sportiva germana a avut nevoie de interventia medicului la scorul de 1-0 pentru Halep in setul secund.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

In optimile turneului, Simona Halep o va intalni pe Elise Mertens. Jucatoarea belgiana a trecut tot azi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 6-1. Singura lor confruntare anterioara a avut loc chiar anul acesta, la Madrid. Simona se impunea atunci cu 6-0, 6-3.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu