Simona Halep trece la pas de Elise Mertens! Primul loc in lume ramane la bataie!

simona halep

Simona Halep a invins-o fara emotii pe Elise Mertens. Ea asteapta sa isi afle urmatoarea adversara. Vesti bune pot veni in cursul serii!


Simona Halep – Elise Mertens 6-2 6-1

Conform asteptarilor, Elise Mertens nu s-a putut ridica la nivelul liderei mondiale. Simona Halep si-a terminat rapid treaba pentru astazi, dupa doar o ora de joc. Cu un numar mai mare de lovituri castigatoare si mai putine erori nefortate, romanca a reusit sa faca sase break-uri pentru a se impune cu scorul de 6-2, 6-1. Astfel, belgianca a reusit sa castige doar sase game-uri in doua partide cu lidera mondiala.

In turul urmatori, Simona Halep va intalni castigatoarea disputei dintre Angelique Kerber si caroline Garcia. Meciul ar urma sa aiba loc joi.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Lupta pentru locul 1 WTA se da in 2!

La inceputul turneului de la Roland Garros, sase jucatoare aveau sansa de a incheia cele doua saptamani de tenis pe prima pozitie a clasamentului. Karolina Pliskova si Elina Svitolina au iesit din calcule din cauza eliminarilor timpurii. Lor li s-a alaturat Caroline Wozniacki , cea mai recenta jucatoare eliminata la Roland Garros. Punctele castigate deja de Simona Halep au facut ca nici Caroline Garcia sa nu o mai poata depasi. Sportiva din Franta nu poate castiga suficiente puncte nici in cazul in care si-ar adjudeca trofeul. Astfel, lupta pentru prima pozitie se da intre Simona Halep si Garbine Muguruza.

Jucatoarea iberica poate prelua locul intai doar daca ajunge in finala. Simona isi pastreaza pozitia daca nu este eliminata mai devreme decat Muguruza. O eventuala confruntare directa intre cele doua ar avea loc in penultimul act. Castigatoarea si-ar asigura sefia clasamentului incepand cu saptamana viitoare.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 4 1


Lasa un comentariu