Simona Halep preia stafeta de la Serena Williams! Performanta pe care o va atinge la finalul turneului de la Wimbledon ii dovedeste valoarea!

simona halep

Simona Halep ar putea deveni noul lider mondial si ar putea castiga primul ei titlu de Grand Slam la finalul saptamanii viitoare. O alta performanta este insa deja batuta in cuie!


Simona Halep – Cea mai lunga serie activa in Top 10 WTA

Halep a intrat pentru prima data in Top 10 pe data de 27 ianuarie 2017. La finalul turneului de la All England Club, ea va implini 182 de saptamani consecutive in care nu a coborat mai jos de pozitia a zecea in ierarhia mondiala.

Seria sa va deveni cea mai lunga serie activa in momentul in care Serena Williams va parasi Top 10, la finalul turneului de la Wimbledon. Jucatoarea americana nu a jucat in circuit de la doborarea recordului pentru cele mai multe titluri de Grand Slam castigate in Era Open. Dupa castigarea Australian Open, Serena a anuntat ca va face o pauza pentru a naste primul ei copil.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Din primavara lui 2014, cand a intrat in Top 5, Simona Halep a petrecut doar noua saptamani in afara lui, avand pozitia a doua ca cea mai buna clasare de pana acum. In functie de rezultatele sale la acest turneu, dar si de cele ale lui Angelique Kerber, Simona poate prelua prima pozitie in clasament pentru prima oara in cariera.

In urma rezultatelor din prima saptamana, Simona Halep a ajuns, conform Unibet, a patra favorita la castigarea titlului la Wimbledon. Cota ei a fost stabilita la 11.00. Principala favorita este Johanna Konta, cu cota 5.50. Coco Vandeweghe si Garbine Muguruza au conform casei de pariuri sanse mai bune de a triumfa decat Simona.

In turul urmator, Simona o intalneste pe Victoria Azarenka. Romanca are cota 1.57 la victorie. Pariuri1X2 a prefatat deja aceasta intalnire. Puteti citi articolul cu ponturile aici.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu