Simona Halep avanseaza la Indian Wells! Vezi cu cine joaca in sferturi!

simona halep

Marti seara, Simona Halep a reusit calificarea in sferturile turneului WTA de la Indian Wells, in urma unei victorii impotriva lui Qiang Wang.


Simona Halep – Qiang Wang 7-5 6-1

Startul meciului a fost unul echilibrat si lidera mondiala a fost prima care a avut o tentativa cu sanse reale de a rupe echilibrul, castigand pe serviciul advers. Simona nu a reusit insa sa isi confirme avantajul in game-ul urmator si au urmat inca doua game-uri in care jucatoarele au facut break-uri, scorul ramanand echilibrat. Al treilea break pentru Simona a dus scorul la 6-5 si la acel scor a reuit romanca pentru prima data sa se distanteze la doua game-uri distanta.

Dupa ce a incheiat setul cu trei game-uri castigate la rand, Simona a inceput setul secund in mod identic, ducand rapid scorul la 3-0. Wang a reusit un break, dar Simona nu a lasat-o pe sportiva chineza sa castige nici macar un game la serviciu in setul secund, castigand cu 6-1.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

 Adversara accesibila in sferturi

Simona Halep o va intalni in turul urmator pe croata Petra Martic (51 WTA). Aceasta a trecut in optimi de Marketa Vondrousova, cu 6-3, 7-6 (4). In confruntarile directe anterioare, Martic a reusit sa o invinga o data pe Halep, in urma cu sapte ani, la Copenhaga. Simona echilibrat insa balanta, impunandu-se in 2015 la Guangzhou.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu