Simona Halep s-a calificat in semifinale la Doha! Victorie fara emotii impotriva numarului 48 mondial

simona halep

Vineri dupa-amiaza, in Qatar, Simona Halep a jucat in sferturile turneului de la Doha impotriva jucatoarei americane Catherine Bellis.


Catherine Bellis – Simona Halep 0-6 4-6

Simona a inceput partida in forta, facandu-si serviciul si punand presiune de fiecare data cand a servit adversara sa. Bellis a cedat in fiecare dintre cele trei game-uri la serviciu, setul incheindu-se cu 6-0 in favoarea romancei.

Al doilea set a fost mult mai echilibrat. Chiar daca Bellis a pierdut primul game in care a servit, ea a reusit sa faca rebreak-ul. Fiecare jucatoare a servit cu succes pana la scorul de 3-3, chiar daca Halep a avut ceva emotii in game-ul sase, cand adversara a avut sase sanse de break. Simona avea sa fie din nou cea care face break, preluand conducerea: 3-4. Au urmat alte doua gameuri in care cele doua jucatoare nu si-au concretizat avantajul serviciulu, dar la scorul de 4-5 Simona nu a mai gresit si a incheiat partida dupa doua mingi de meci.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

 Urmeaza meciuri extrem de importante pentru Simona Halep

In semifinala, Simona Halep o va intalni pe Garbine Muguruza (4 WTA). Cele doua s-au intalnit de patru ori pana acum. Iberica s-a impus de trei ori, castigand fiecare meci jucat pe suprafata dura. Simona are un succes, pe zgura de la Stuttgart.

Sportiva romana va urmari cu interes si meciurile de pe cealalta jumatate a tabloului, in special pe cel al liderei mondiale. Caroline Wozniacki o va intalni in scurt timp ce Angelique Kerber. In cazul in care Simona va reusi la acest turneu sa ajunga mai departe decat daneza, ea va reusi sa isi recastige prima pozitie in ierarhia mondiala.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu