Simona Halep avanseaza la Roma dupa mai putin de o ora de joc cu Naomi Osaka

transmisiuni live

Simona Halep avanseaza catre optimile turneului WTA de la Roma. Lidera mondiala a obtinut un succes categoric impotriva lui Naomi Osaka.


Simona Halep – Naomi Osaka 6-1 6-0

Simona Halep pierduse cea mai recenta partida impotriva sportivei din Japonia, dar si-a luat revansa in aceasta confruntare la Roma. Conform asteptarilor, Naomi Osaka a incercat sa fie mai ofensiva decat Simona, dar romanca a absorbit presiunea. Multe puncte s-au terminat cu greselile tinerei japoneze, dar Halep a avut propriile momente de agresivitate, reusind cateva lovituri castigatoare spectaculoase.

Simona a reusit primul break in al treilea game al meciului, iar din acel moment adversara ei avea sa nu mai castige vreun game in primul set. Lidera mondiala si-a continuat jocul bun si in a doua parte meciului. Nipona a ratat sansa de a opri o serie exceptionala de zece game-uri consecutive castigate de romanca. Ea a trimis afara la minge de break in game-ul cinci al setului doi, iar Simona si-a incheiat cu succes game-ul care avea sa fie ultimul la serviciu pentru ea. In game-ul urmator Simona a facut al saselea break al sau in aceasta partida.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

In optimi, Simona Halep o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Donna Vekic (52 WTA) si Madison Keys (14 WTA). Confruntarea lor este programata a incepe nu inainte de ora 13:30. Jucatoarea americana este favorita acestei dispute, cu o cota de 1.60 la Unibet. Ea a castigat si singurul meci anterior cu Vekic. Pe victoria jucatoarei croate se poate paria pentru o cota de 2.35.

Simona Halep are un bilant pozitiv impotriva ambelor jucatoare. Impotriva lui Vekic s-a impus in ambele confruntari de pana acum, in timp ce cu Madison Keys a pierdut doar o data in sase partide.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu