Surclasata de Naomi Osaka, Simona Halep paraseste competitia de la Indian Wells in semifinale

simona halep

Simona Halep nu a reusit sa se califice in finala turneului de la Australian Open, fiind depasita in mod clar de tanara jucatoare japoneza.


Simona Halep – Naomi Osaka 3-6, 0-6

Naomi Osaka a pornit in forta, castigand primele doua game-uri ale meciului, dar Simona a reusit rebreakul. Dupa o sansa ratata de break la scorul de 3-3, Simona si-a pierdut serviciul in game-ul urmator, iar Osaka a profitat pentru a incheia setul cu scorul de 6-3. Sportiva japoneza a reusit sa castige pe serviciul liderei mondiale si in debutul setului secund, moment in care totul s-a rupt pentru Halep. Ea nu a reusit sa mai castige vreun game. Interventia antrenorului la 0-3 in setul secund nu a ajutat, iar Osaka avea sa ia setul la zero, ajungand sa castige noua game-uri consecutive.

In finala, Naomi Osaka va intalni o alta jucatoare de 20 de ani, pe Daria Kasatkina.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Simona Halep si-a consolidat pozitia in clasament

In ciuda infrangerii dure suferite astazi, exista si vesti bune pentru Simona Halep. Nici una dintre primele zece clasate nu a reusit sa ii depaseasca performanta la aceasta editie a turneului american, asa ca pozitia romancei in fruntea clasamentului mondial este mai sigura ca niciodata. Ea este acum la 860 de puncte distanta de Caroline Wozniacki.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu