Simona Halep merge mai departe! Afla cu cine joaca in continuare romancele ramase in competitie!

simona halep

Joi dimineata trei jucatoare din Romania au jucat in turul secund la Australian Open! Doua dintre ele au obtinut victorii si dreptul de a isi continua parcursul la Melbourne!


Simona Halep – Eugenie Bouchard 6-2 6-2

Primul set a fost unul in care ambele jucatoare au avut dificultati in a isi castiga game-urile la serviciu. Simona Halep a reusit sa faca diferenta, castigand doua game-uri cand a servit, pentru un scor final de 6-2.

Primul game castigat de Bouchard pe propriul serviciu a venit in setul secund, el ducand scorul la 1-2. Simona Halep a continuat sa aplice presiune asupra jucatoarei adverse, care nu a facut fata. Cu patru game-uri consecutive castigate de catre lidera mondiala, scorul ajungea la 5-2. Halep urma sa serveasca pentru meci. Constanteanca a reusit sa inchida meciul, in ciuda unui forcing de final al canadiencei. A fost o victorie de rutina pentru lidera mondiala, care avanseaza in turul trei.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!


Simona Halep si Ana Bogdan – Singurele sportive romane ramase pe tabloul de simplu

Simona Halep se alatura Anei Bogdan in turul trei de la Melbourne. Mai devreme in timpul zilei, Bogdan a obtinut o victorie in trei seturi in fata Yuliei Putintseva: 1-6, 6-2, 6-3. Din pacate, Sorana Cirstea nu i-a facut fata lui Lucie Safarova, care s-a impus cu 6-2, 6-4.

In faza urmatoare, Simona Halep o va intalni pe Lauren Davis (76 WTA), in timp ce Ana Bogdan joaca impotriva lui Madison Keys (20 WTA). Ana Bogdan va trebui sa depaseasca inca o data asteptarile. Pentru a treia oara la acest turneu, ea are sansa a doua, cu o cota de 5.70 la Unibet. Victoria lui Keys are o cota de numai 1.14.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu