BREAKING NEWS: Simona Halep s-a retras de la Doha!

simona halep

Desi se calificase in semifinalele turneului din Qatar, Simona Halep si-a anuntat retragerea. Ea nu va merge nici la Dubai. Vezi cand revine!


Probleme o forteaza pe Simona Halep sa abandoneze

Simona a castigat vineri partida cu Catherine Bellis, in sferturile turneului de la Doha. Ea urma sa joace in semifinala impotriva numarului 4 mondial, Garbine Muguruza. Romanca a anuntat insa ca nu va putea participa in penultimul act.

Fosta lidera mondiala s-a accidentat inca din primul tur de la Australian Open, cand si-a sucit glezna. Ea a incheiat atunci turneul urmand ulterior un tratament la Cluj. A primit acordul de a juca la Doha, insa problemele au revenit acum.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

 Sunt sanse ca Simona Halep sa revina la Indian Wells

Se pare ca Simona a suferit o tendinita. Din aceasta cauza ea nu va putea juca nici la Dubai. Se spera ca va putea participa la Indian Wells. In sezonul trecut ea a ajuns pana in turul trei al turneului american.

Simona ar putea totusi sa revina pe prima pozitie a clasamentului WTA. Daca Caroline Wozniacki pierde partida pe care o joaca impotriva lui Angelique Kerber, de luni romanca se intoarce pe locul intai.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu