Simona Halep evita o noua surpriza la Australian Open! Calificare dupa un meci MARATON!

simona halep australian open

Sambata dimineata Simona Halep a obtinut o calificare dramatica in optimile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului!


Simona Halep – Lauren Davis 4-6, 6-4, 15-13

Lidera mondiala a reusit sa ramana in cursa pentru trofeul turneului de la Melbourne dupa unul dintre cele mai lungi meciuri din istoria Australian Open. Ea a avut nevoie de 3 ore si 47 de minute pentru a trece de Lauren Davis cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13.

Cu o problema la glezna inca dupa meciul din primul tur, Halep a salvat trei puncte de meci consecutive la scorul de 10-11 in decisiv. Echilibrul s-a rupt in cele din urma in game-ul cu numarul 27 al meciului, cand romanca a castigat pe serviciul adversarei. Ea a reusit sa confirme breakul in jocul urmator, pentru a pune capat unui meci epuizant.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!


Ana Bogdan – OUT, Simona Halep o va intalni pe Naomi Osaka

Din pacate, tot sambata dimineata, Ana Bogdan nu a reusit sa ii faca fata lui Madison Keys. Bogdan a castigat doar sapte game-uri, cedand partida cu 3-6, 4-6. Parcursul ei bun la acest turneu ii aduce insa cea mai buna clasare din cariera, Bogdan avand sansa sa fie pe pozitia 89 la urmatoarea actualizare a ierarhiei mondiale.

Simona isi continua drumul si o va intalni pe Naomi Osaka (72 WTA). Sportiva noastra a jucat de doua ori impotriva japonezei. De fiecare daca Halep s-a impus dupa set decisiv.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu