Simona Halep rateaza sansa revansei in finala de la Roma!

Simona Halep

Simona Halep nu a reusit sa o invinga pe Elina Svitolina la Roma. Meciul era o reeditare a ultimului act din sezonul trecut. Atunci Svitolina se impunea in trei seturi.


Simona Halep – Elina Svitolina 0-6 4-6

Simona Halep a fost de nerecunoscut in primul prima parte a finalei cu Elina Svitolina. Romanca nu a reusit sa castige nici un game, pierzand setul intai in doar 20 de minute. Darren Cahill a avut o interventie in finalul setului.  Eleva sa a reusit sa joace mai bine in debutul setului secund. Totusi, tot ucraineanca a fost cea care a reusit primul break al setului, in game-ul cu numarul trei.

La scorul de 3-2, cu avantaj de un game pentru Svitolina, lidera mondiala a facut o pauza medicala, din cauza unor probleme la spate. La revenirea pe teren, Halep a reusit sa castige game-urile in care a servi. Nu a reusit insa sa recupereze break-ul, astfel incat Svitolina a incheiat setul cu scorul de 6-4.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

In urma acestui rezultat, Simona Halep ramane pe primul loc al clasamentului WTA, la 335 de puncte in fata Carolinei Wozniacki, care a fost eliminata in sferturile competitiei.

Svitolina ramane pe locul patru in lume, succesul permitandu-i doar sa isi apere punctele castigate la Roma in sezonul trecut.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu