Australian Open: Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa un meci de o ora si 19 minute!

simona halep

Simona Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului de Grand Slam de la Melbourne cu o victorie de rutina impotriva lui Naomi Osaka.


Simona Halep – Naomi Osaka 6-3, 6-2

Simona Halep nu s-a aratat a fi foarte afectata dupa meciul maraton cu Lauren Davis. Desi japoneza a avut un start bun in primul set, Halep avea sa castige primul break in al saptelea game al setului. Romanca si-a consolidat avantajul la serviciu si, in urmatorul game, a reusit un nou break, pentru scorul de 6-3.

In setul secund, Osaka a pornit din nou bine, reusind sa castige pe serviciul Simonei in chiar primul game. Rebreakul a venit insa instantaneu din partea liderei mondiale. Dupa un nou game dificil la serviciu, Halep a reusit inca un break, pentru a obtine un avantaj decisiv. Osaka nu a mai reusit sa recupereze diferenta, pierzand in cele din urma setul cu 6-2.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!


Urmatorea adversara: Strycova sau Pliskova

In turul urmator, Simona va intalni castigatoarea meciului dintre Barbora Strycova si Karolina Pliskova. Cele doua se vor duela ceva mai tarziu in timpul zilei de luni, nu mai devreme de ora 12:00. Pliskova este favorita partide, cu o cota de 1.29 la Unibet. Ea a castigat ambele meciuri jucate impotriva conationalei sale pe suprafata dura. Astfel, un pariu pe Strycova are cota 3.60.

Impotriva Strycovei, Simona s-a impus cu fiecare ocazie. In cele patru intalniri, jucatoarea din Cehia nu a castigat nici macar un set. Pliskova, locul 6 WTA, a avut ceva mai mult succes, castigand in Fed Cup impotriva Simonei. Totusi, sportiva romana a castigat cinci alte partide disputate in circuitul WTA.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu