Wozniacki castiga la Melbourne! Asteptarea continua pentru Halep!

simona halep

Caroline Wozniacki a reusit sambata sa castige primul ei turneu de Grand Slam, cu victoria in fata Simonei Halep. Daneza preia primul loc in clasamentul WTA.


Wozniacki castiga primul ei turneu de Grand Slam!

Caroline Wozniacki, adversara Simonei in finala, a pornit excelent meciul, castigand primele trei gameuri ale setului de debut. Halep a reusit sa recupereze breakul, egaland in cele din urma la 5-5 si fortand apoi intrarea in tiebreak. Acolo insa, daneza nu si-a pierdut nici un serviciu, castigand cu 7-2.

Setul secund a fost mult mai echilibrat. Sportivele au mers cap la cap pana la scorul de 4-3 pentru romanca. In acel moment, Halep a reusit sa castige urmatorul game, pe serviciul adversarei. Ea a reusit sa ia setul secund, dupa trei mingi de set.

Jocul in decisiv a avut un cu totul alt aspect. Break-urile au devenit obisnuinta. Wozniacki l-a reusit pe primul, Halep a castigat apoi de trei ori pe serviciul danezei, doar pentru ca Wozniacki sa egaleze la 4. Daneza si-a castigat propriul serviciu, Halep servind pentru a ramane in meci. Ea nu a reusit insa sa castige gameul, dupa ce a facut si prima sa dubla greseala a meciului. Astfel, Wozniacki s-a impus, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Simona Halep pierde sefia in clasamentul WTA

Victoria ii aduce lui Caroline Wozniacki si primul loc in ierarhia mondiala. Punctele castigate de daneza ii duc totalul din clasament la 7965. Ea are cu 250 de puncte mai mult decat Simona.

Dupa un turneu bun, Simona trebuie sa mai astepte primul trofeu de Grand Slam si sa reia lupta pentru prima pozitie a clasamentului.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu