Victorie ENORMA pentru Simona Halep! Romanca joaca FINALA!

simona halep australian open

Simona Halep joaca din nou in ultimul act al unui turneu de Grand Slam. In finala de la Australian Open ea o va intalni pe Caroline Wozniacki.


Halep este in finala! Nu este, insa, singura veste buna! Pariorii care au mizat pe variantele oferite in emisiunea UN PONT PE ZI pentru acest meci au acum buzunarele doldora de bani! Pariuri formidabile, cote imense!

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER

HALEP CASTIGA CU 2-1 COTA 4.90 (scor 2-1)
PESTE 21.5 GAME-URI COTA 1.89 (35)
PESTE 2.5 SETURI COTA 2.38 (2-1)
PESTE 23.5 GAMEURI COTA 2.25 (35)

Simona Halep – Angelique Kerber 6-3 4-6 9-7

Halep a inceput in forta meciul cu cinci game-uri consecutive. Kerber a reusit sa duca scorul la 5-3, dar Simona l-a incheiat cu serviciul. In setul secund, romanca a reusit sa preia conducerea cu un break, ducand scorul la 3-1. Nemtoaica a reusit insa re-break-ul, pentru ca mai tarziu sa ia setul cu 6-4.

Setul decisiv a fost unul dramatic. El a inceput din nou cu break-uri de ambele parti, pentru ca jucatoarele sa mearga apoi cap la cap pana la scorul de 4-3. Simona a reusit sa castige pe serviciul adversarei, ducand scorul la 5-3. Simona nu a reusit sa incheie setul pe propriul serviciu. La scorul de 5-4, lconstanteanca nu a putut profita de doua mingi de meci, iar in game-ul urmator si-a pierdut serviciul. Kerber avea nevoie sa castige pe propriul serviciu, dar Simona s-a impotrivit. A avut la randul ei doua mingi de meci, insa lidera mondiala a intors game-ul si a dus scorul la 6-6.

Dupa ce si-a pierdut serviciul de doua ori la rand, Simona a avut mai putine emotii in al 13-lea game al setului decisiv. L-a castigat la 15 si era din nou la un game distanta de finala. Nemtoaica nu s-a lasat mai prejos si a egalat din nou. Jocul a continuat si doua game-uri mai tarziu, cand Kerber servea pentru a ramane in joc, Simona a avut o noua minge de meci de care nu a reusit sa profite. Nu a ratat insa cea de-a patra sansa de a inchide partida, castigand setul trei cu 9-7.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Trofeul si sefia in ierarhia WTA sunt pe masa in finala de la Melbourne

Primele doua clasate din clasamentul mondial se vor intalni in finala. Mai devreme in timpul zilei, Caroline Wozniacki a invins-o pe Elise Mertens cu 6-3, 7-6 (2) pentru a isi asigura biletul spre ultimul act.

Castigatoarea finalei va fi lidera clasamentului mondial dupa saptamana aceasta. Triumful in ultimul act aduce 2000 de puncte, fata de cele 1200 acordate invinsei. Diferenta de 800 de puncte este suficienta pentru daneza sa preia locul intai.

Casele de pariuri o vad favorita pe Halep. La Unibet, ea are cota 1.70 pentru o victorie. Puteti paria pe succesul danezei la cota de 2.25.

In confruntarile directe, Wozniacki conduce cu 4-2, daneza castigand cele mai recente trei partide. Pe suprafata dura situatia este mai echilibrata, ambele sportive castigand cate doua meciuri.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu