Simona Halep, a 4-a favorita la castigarea turneului Australian Open! Vezi programul si cotatiile!

Primul turneu de Mare Șlem al anului ne bate la usa. Doar cateva ore ne desparte de prima zi a meciurilor de la Australian Open, turneu gazduit de complexul „Melbourne Park”.

» Sursa foto: bloguin.com

Cap de serie numarul doi, Simona Halep va intra in scena a doua zi, atunci cand o va intalni pe chinezoaica Shuai Zhang, numarul 139 mondial. In cazul unei calificari, emotiile pot aparea inca din start, din runda cu numarul doi, avand in vedere ca Simona o va avea de infruntat pe invingatoarea dintre  Alize Cornet (42 WTA) si Bojana Jovanovski (82 WTA). Conform formei, statutului. dar si a cotatiilor oferite de bookmakeri, sunt sanse foarte mari sa asistam la un duel intre Simona Halep si Alize Cornet in faza a 2-a, punand-o astfel pe romanca noastra la incercare avand in vedere ca frantuzoaica i-a pus a probleme serioase Simonei in trei din cele patru intalniri directe.

In prezent, Simona Halep este cotata cu a patra sansa la castigarea turneului Australian Open, pe cand Serena Williams, conform bookmakerilor, are sanse destul de mici de a-si pastra titlul din 2015, principala favorita anul acesta fiind Victoria Azarenka. Pe de alta parte, Simona Halep a primit din partea sponsorului nostru, NetBet, o cota de 4.50 pentru a ajunge cel putin pana in faza semifinalelor, atat cat are la randul ei si Maria Sharapova.

Cele prim cinci favorite la castigarea trofelului Australian Open

Cote Australian Open

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu