Simona Halep, cota uriasa pentru un titlu la Roland Garros | Intra sa vezi care sunt sansele ca favorita noastra sa castige primul grand slam al carierei!

Simona Halep are prima sansa la cucerirea trofului de la Roland Garros si in acest sezon. La ultima editie, reprezentanta noastra a ajuns pana in ultimul act, acolo unde a fost invinsa de Jelena Ostapenko, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3. Turneul de la Roland Garros se va disputa in perioada 27 mai – 10 iunie. 


Doua finale in ultimele 4 turnee

Chiar daca inca nu a reusit sa „sparga gheata”, Simona pare tot mai aproape de cucerirea unui titlu de grand slam. La ultimele 4 participari in turnee majore, Halep a ajuns de doua ori pana in ultimul act, insa de fiecare data a fost invinsa in set decisiv. Ultima finala a fost jucata in acest sezon, la Australian Open, acolo unde favorita noastra a condus cu scorul de 4-3 cu break in decisivul duelului cu Carolien Wozniacki, insa din acel moment daneza a castigat 3 game-uri la rand si a cucerit primul ei titlu de grand slam al carierei.


Deschide-ti acum un cont la eFortuna si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 300 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Prima sansa si in acest sezon

Dupa ce la ultima editie a fost cotata cu prima sansa la cucerirea titlului, Simona este vazuta din nou ca principala favorita de catre bookmakeri si la aceasta editie.

6.00 este cota oferita de eFortuna pentru ca Halep sa se impuna la Roland Garros 2018

Principala urmaritoare este Serena Williams, cu o cota de 6.50, in timp ce campioana din 2017, Jelena Ostapenko, primeste o cota de 13.00 pentru apararea trofeului.


Cote uriase pentru Begu si Cirstea

Irina Begu si Sorana Cirstea pot aduce castiguri impresionante celor care le vor sustine la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. 126 este cota oferita de eFortuna pentru ca Irina sa devina campioana actualei editii de la French Open, in timp ce Sorana este cotata cu 151 pentru a realiza acest lucru.


Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu