Simona Halep defileaza la Shenzhen

simona halep  Simona Halep a castigat si al doilea meci in China, in doar 2 seturi cu scorul de 6-2 6-2  si este in sferturile de finala unde va juca cu tanara sarboaica Aleksandra Krunic .
Simona a dominat-o la toate capitolele pe rusoaica Vikhlyantseva , avand un procentaj de 68% la primul serviciu si 56% la al doilea ; la mingi de break castigate a avut un procentaj foarte bun de 83% la suta 5/6 . Simona a facut 2 duble greseli si 3 asi.
Schimbarea de antrenor se pare ca nu a afectat-o , in primul meci a avut ceva dificultati dar s-a redresat frumos si a castigat iar in meciul de astazi foarte putine greseli remarcabile . Simona joaca un tenis bun , de calitate , speram sa joace asa tot anul si sa castige cel putin un Grand Slam . Daca si pe plan mental o sa stea bine, cu siguranta va fi locul 1 mondial si va inchide gura tuturor criticilor .
Acest turneu poate fi castigat de Simona , in sferturi va juca cu Krunic , in semifinale cel mai probabil cu Zarina Diyaz iar in finala cu prietena ei Petra Kvitova . Urmatorul turneu pe care il va juca va fi in cel mai mare oras din Australia , Sydney .

MULT SUCCES SIMONA !

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu