Simona Halep este principala favorita la WTA Praga Open 2020 | Aici ai programul si cotele la titlu!

Simona Halep revine in circuitul WTA pe zgura de la Praga, acolo unde va avea alaturi alte 4 reprezentante ale Romaniei. Competitia din Cehia se va disputa in perioada 10 – 16 august. 

A doua jucatoare a lumii ar fi trebuit sa revina pe teren inca de saptamana trecuta, la Palermo. Aceasta s-a retras inainte de startul intrecerii din Italia, motivul fiind numarul ridicat de cazuri de coronavirus din Romania, dar si noile restrictii din Italia.

Chiar si asa, fanii Simonei au avut de asteptat doar o saptamana pentru a o revedea pe aceasta intr-o competitie oficiala. La Praga Open 2020, turneu de categorie WTA International, care are premii totale in valoare de 202.250$, aceasta va avea in fata sa adversare de top, cum ar fi Petra Martic, Elise Mertens sau Dayana Yastremska. De la Praga nu lipsesc nici coechipierele lui Halep din echipa de Fed Cup, Irina Begu, Patricia Tig si Ana Bogdan. De asemenea, Laura Paar si Gabriela Ruse au ajuns in ultimul tur de calificari si au sanse sa intre pe tabloul principal.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

In primul tur de la Praga Open, Simona o va avea ca adversara pe Polona Hercog (45 WTA), pe care a reusit sa o invinga in ambele dispute directe jucate pana in prezent, de fiecare data cu scorul de 2-1 la seturi. Cele doua meciuri s-au jucat pe hard si iarba, aceasta fiind prima intalnire directa disputata pe zgura. Doar 1.15 este cota pentru victoria lui Halep, in timp ce adversara sa primeste o cota de 5.25 pentru o calificare in runda secunda.

Turul 2 ar putea aduce un duel 100% romanesc. Daca Simona trece de Hercog, aceasta va evolua in fata castigatoarei din meciul Patricia Tig – Barbora Krejcikova. Romanca porneste cu sansa a doua la pariuri, avand o cota de 2.02 pentru un succes in fata reprezentantei gazdelor

Irina Begu are o misiune extrem de dificila in primul tur, acolo unde o intalneste pe favorita 4, Dayana Yastremska. Cele doua se afla la primul duel direct, iar tanara sportiva din Ucraina porneste ca mare favorita, avand o cota de 1.28 la victorie, in timp ce succesul Irinei este cotat cu 3.45.

Ana Bogdan va juca in primul tur cu o sportiva venita din calificari.

Cote titlu – Betano

Asa cum era de asteptat, Simona are prima sansa la castigarea competitiei, fiind cea mai bine clasata jucatoare de pe tabloul principal. Aceasta primeste o cota de 2.80 pentru un succes pe zgura de la Praga. Ana Bogdan si Irina Begu nu sunt vazute cu sanse reale la castigarea titlului, ambele fiind cotate cu 50.00, in timp ce Patricia Tig primeste o cota de 75.00.

  1. Simona Halep – 2.80
  2. Petra Martic – 6.00
  3. Elise Mertens – 8.00
  4. Dayana Yastremska – 9.00

Urmareste meciurile live pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere! [/alert]


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu