Simona Halep favorita 2 la Brisbane: Cotele pentru primul turneu WTA al anului!

Simona Halep, numarul doi mondial, va incepe sezonul 2016 în circuitul profesionist feminin cu turneul de la Brisbane (Australia), turneu programat în perioada 3-9 ianuarie. Halep a renuntat astfel la turneul de la Shenzhen, care se va desfauura în aceeasi perioada si pe care „pitica” a reusit sa-l castige la inceputul acestui an. 

Sursa foto : www.francetvsport.fr

AlbanLa Brisbane, turneu de nivelul Premier, Simona Halep va avea adversare foarte puternice, precum Garbine Muguruza (Locul 3 WTA), Maria Sharapova (Locul 4 WTA) si Angelique Kerber (Locul 10 WTA), dar vor participa si alte jucatoare de certa valòoare in circuitul feminin profesionist precum Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Belinda Bencic, Roberta Vinci, Sara Errani, Jelena Jankovic sau Victoria Azarenka.


Tottenham si Juventus lupta pentru un varf de 34 mil. euro!


Conform cotelor oferite de bookmakeri pentru turneul de la Brisbane, cele mai mari sanse la castigarea acestei competitii pare sa le aiba Maria Sharapova, aceasta primind pentru un eventual triumf  la Brisbane o cota de 3.75, secondata de Simona Halep, Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, toate primind o cota de 5.00 pentru castigarea turneului de la Antipozi.

La mare distanta de principalele favorite la castigarea trofeului sunt Belinda Bencic si Angelique Kerber, ambele primind o cota de 21.00 din partea bookmakerilor si Dominika Cibulkova sau Ekaterina Makarova, fiecare primind cote de 34.00 respectiv 35.00 pentru castigarea primului turneu WTA al anului.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu