Simona Halep , incoronata in China

simona halep  Astazi Simona Halep a castigat turneul de la Shenzen,dotat cu 280 de puncte WTA pentru castigatoare,dar cu premii totale dublate fata de alte turnee,de la 250.000 la 500.000$. Pentru ca premiile sunt dublate,au putut sa se inscrie doua jucatoare din top 10,altfel regula e ca doar una sa se poata inscrie.
Simona a inceput mult mai bine fata de anul trecut.Atunci a plecat putin cam tarziu din Romania si probabil ca nu se acomodase cu clima si fusul orar,jucand foarte apatic in meciul cu Madison Keys de atunci,scorul final fiind 6-1 6-4 pentru americanca.

Simona  castigat turneul de anul acesta,desi in primul meci cu Beck a fost condusa cu set si 4-3 in setul 2,dar a revenit.Si in setul decisiv, Beck a avut break avans, a condus cu 3-2, dar Simona a castigat ultimele 4 ghemuri evitand o mare dezamagire. In meciurile urmatoare nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei. In turul 2, sferturi si SF, a parut ca joaca cat ii este necesar sa castige fara sa practice cel mai bun tenis al ei.A facut destule duble greseli si reverul nu prea i-a intrat, dar a castigat multe puncte cu forehandul.

In finala insa,a facut unul dintre meciurile sale foarte bune, desi nici elvetianca nu incepuse prost,Simo a luat-o tare de la inceput si si-a facut multe puncte direct castigatoare. Timeea n-avea ce sa faca cand Simona joaca tenisul ei cel mai bun.Schimbarea antrenorului inca nu se simte dar pare totusi ca incearca sa loveasca mai in forta.La turneu au fost cu ea Victor Ionita si suedezul Thomas Hogstedt , Victor nu a venit de la inceputul competitiei pentru ca sotia sa nascuse de curand.


Urmatorul turneu in care Simona va participa,va fi in Sydney ,turneu premier de 470 de puncte unde are liber in primul tur,apoi urmeaza primul turneu de Grand Slam,Australian Open, unde are de aparat sfertul de finala de anul trecut. Simona are sanse la castigarea Grand Slam-ului,in conditiile in care se joaca pe suprafata preferata . Dintre adversarele ei,Maria Sharapova  este cea mai periculoasa , pe cand Serena Williams a cam dezamagit la Cupa Hopman.

Dupa finala,Simona a declarat:”Este prima dată când joc cu adevărat în China, a fost o săptămână fantastică. Mulţumesc publicului că a venit şi m-a susţinut. Sper să repet performanţa lui Na Li la Melbourne, dar vreau să iau fiecare turneu în parte şi să joc foarte bine la Openul Australiei”

MULT SUCCES IN CONTINUARE SIMONA!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu