Simona Halep a invins-o pe Daria Gavrilova la Montreal si va juca in turul urmator impotriva castigoarei disputei Pliskova – Errani!

In cursul noptii precedente, Simona Halep s-a calificat in cadrul optimilor de finala ale turneului WTA de la Montreal, aceasta depasind-o pe australianca Daria Gavrilova cu scorul de 6-2, 6-3, fara sa depuna un efort prea mare.

Simona Halep la Montreal

Partida urmatoare pe care Simona Halep o disputa la Montreal va avea loc in seara de joi spre vineri, jucatoarea noastra urmand sa joace cu castigatoarea partidei dintre Karolina Pliskova si Sara Errani. Fara doar si poate, jucatoarea din Cehia pleaca drept favorita in fata Sarei Errani, suprafata de joc avantajand-o extrem de mult. Asadar, putem merge pe premisa ca cel mai probabil Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in optimi, in fata careia are amintiri nu tocmai placute, Pliskova invingand-o la Cluj pe Halep in Cupa FED, desi jucatoarea noastra castigase primul set.

Fara doar si poate, tragerea la sorti de la Montreal nu a fost una de bun augur pentru Simona Halep, sferturile de finale (desigur, in cazul in care Simona se va califica) putand sa o aduca pe dubla castigatoare de la Wimbledon, Petra Kvitova, in fata jucatoarei din Constanta.

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa ii ureze mult succes Simonei Halep in cadrul obtinerii unei performante cat mai bune in competitia din Canada, unde in anul precedent aceasta a fost finalista. Cu siguranta, parcursul poate fi unul extrem de dificil, insa Simona Halep poate face o figura mai mult decat frumoasa, pe un hard ce i-a priit de-a lungul anilor!


Sursa imagine: uk.reuters.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu