Simona Halep isi incepe sezonul de iarba la Eastbourne | Vezi care este cota pentru un succes la Wimbledon!

Simona Halep are planuri mari pentru editia din 2019 a turneului de la Wimbledon. Pentru a avea un parcurs cat mai lung la All England Club, reprezentanta noastra se pregateste la Eastbourne, turneu la care are un sfert de finala, jucat la editia din 2017.


Dupa eliminarea surprinzatoare suferita in sferturile de finala de la Roland Garros, in fata adolescentei Amanda Anisimova (17 ani), Simona Halep cauta sa se revanseze pe iarba de la Wimbledon. Cel mai bun rezultat al romancei la All England Club a fost semifinala din 2014, atunci cand a fost foarte aproape de finala, insa o accidentare suferita in timpul meciului cu Eugenie Bouchard nu i-a permis sa evolueze la un nivel ridicat.

La editia din 2018, Simona a fost eliminata in turul 3, dupa ce a cedat in fata lui Su-Wei Hsieh (28 WTA), cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, reprezentanta noastra ratand si o minge de meci la scorul de 5-4 in decisiv.

Pentru Wimbledon, Halep isi face pregatirea la Eastbourne, competitie care aduce la start nume de top, cum ar fi Ashleigh Barty (2 WTA), Karolina Pliskova (3 WTA), Kiki Bertens (4 WTA) sau Elina Svitolina (7 WTA), toate fiind jucatoare care se afla in fata Simonei in clasamentul WTA. Competitia se va desfasura in perioada 24-30 iunie.

Betano ofera o cota uriasa pentru un succes al Simonei Halep la Wimbledon, 15.00, in timp ce cei care au incredere in celelalte reprezentante ale Romaniei pot castiga o adevarata avere.

Editia din 2019 a turneului de la Wimbledon se va desfasura in perioada 1 iulie-14 iulie si va avea premii totale in valoare de 22,876,979$.


Fiecare nou client Betano beneficiaza acum de un bonus de bun venit de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei!


Cote Betano Wimbledon 2019 – romance:



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu