Simona Halep si Horia Tecau continua la Miami

Simona Halep

Turneele de tenis de la Miami continua, iar Romania a ramas cu doi reprezentanti in concurs. Simona Halep este singura ramasa pe tabloul feminin, in timp ce Horia Tecau este in optimi la dublu masculin.


Simona Halep joaca a noua partida impotriva Samanthei Stosur

In urma celei mai bune partide facute in acest an, Simona Halep a reusit sa se impuna impotriva lui Anett Kontaveit, scor 6-3, 6-0. Romanca s-a calificat astfel in optimile turneului, unde o va intalni pe Samantha Stosur. Halep este favorita, cu o cota de 1.36 (Sportingbet), jucatoarea australiana avand cota 3.20 la victorie.

Simona este singura jucatoare inca in concurs la simplu, dupa ce Patricia Tig a fost invinsa duminica seara de Venus Williams cu 6-3, 6-0.

simona halep

Simona Halep este in acest moment a sasea favorita la castigarea turneului, cu o cota de 10.00 la Sportingbet. In cazul unei victorii, Halep a urma sa joace in sferturi impotriva castigatoarei meciului dintre Johanna Konta (1.12) si Lara Arruabarena-Vecino (6.25).  Konta se afla si ea printre favoritele la castigarea trofeului, avand cota 8.00.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Tecau si Rojer sunt favoriti in fata cuplului Kubot/Melo

La dublu masculin, Horia Tecau a reusit impreuna cu Jean-Julien Rojer sa se califice in optimile turneului. Ei joaca marti, dupa ora 18:00, impotriva perechii formate din Lukasz Kubot si Marcelo Melo. Echipa romanului are prima sansa, conform cotelor Sportingbet. Victoria ei are cota 1.75, in timp ce echipa adversa are cota 2.05 pentru un succes in aceasta seara.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu