Simona Halep, la pas catre sferturile de la Wuhan Open!

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora si 5 minute pentru a o invinge pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul secund de la Wuhan Open, turneu de categorie Premier 5.

Rusoiaca a plecat bine in meci, realizand un break chiar in gameul 1. A fost insa doar un simplu foc de paie, pana la finalul celor doua seturi a 32-a jucatoare WTA reusind sa mai castige doar inca 2 gameuri. Scor final 6-2, 6-1 pentru Simona, care bifeaza astfel al 6-lea succes din tot atatea meciuri cu Pavlyuchenkova.

Advrsara supriza in turul 3

Pentru accederea in sferturile competitiei, Simona Halep va lupta cu Johanna Konta, jucatoare venita din calificari. Englezoiaca a trecut in turul 2 de mult mai experimentata Victoria Azarenka, insa dupa ce bielorusa a abandonat duelul in setul secund, la scorul de 4-6, 0-1.

Tenismena romana are astfel o sansa excelenta de a accede in sferturile puternicului turneu din China! Konta, a 66-a jucatoare a lumii, nu se poate lauda cu performante prea importante pana in acest moment al carierei, desi are, la fel ca si Halep, 24 de ani. Dimpotriva, niciun succes in turneele WTA, ci doar victorii in competii ITF. De remarcat totusi optimile atinse de Konta la US Open 2015, acolo unde a fost eliminata de Kvitova. Pana in respectiva faza, Johanna trecuse de Chirico, Muguruza si Petkovici, ultimele doua, favorite 9, respectiv 18 ale intrecerii.

Concluzii

La pariuri, Halep este favorita certa a partidei, postura pe care credem ca si-o va respecta. Adversara are un sezon reusit, insa Simona a fost formidabila pe hard in 2015. Jucatoarea noastra lupta pentru un succes logic si pentru o calificare intr-un sfert de finala la Wuhan Open, acolo unde se va duela cu invingatoarea disputei Venus Williams – Suarez Navarro, ultima, castigatoare a meciului cu Monica Niculescu din turul secund.

Pont: 2-0 la seturi pentru Simona Halep


 

Atletico Madrid – Benfica Lisabona: Derby -ul vecinelor!


 

Simona Halep, la pas catre sferturile de la Wuhan Open!
Simona Halep, la pas catre sferturile de la Wuhan Open!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu